01. 10. 2015.

tenis

Dimitrov - Becker  1  1.20
Wang - Babos  2  1.40
Kyrgios - Karlović  tie break u meču  1.25

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.10  bwin
Rez:

Dimitrov je jednostavno bolji igrač od Beckera iako nije u top izdanju. Silno mu treba jedan bolji rezultat, a ovaj turnir je kao stvoren za podizanje pehara. # Babos je kvalitetnija igračica od onih od kojih je Wang gubila u zadnje vrijeme (Kovinić, Martić, Osaka, Peterson). # Od prvog trenutka kada sam vidio par, tie break se čini kao "no brainer".

single

Yang - Bondarenko 18,5 under  1.72

Ulog 1/10 bet365
Rez:

Teško je procijeniti Azijske igračice jer mečevi protiv Liu, Lu, Sun i Han ne znače mi ništa. No Yang definitivno ima problema sa udaračicama. Paszek 0:6 2:6, Babos 3:6 0:6, čak i Kovinić koja na betonu nije "blistava" nakon prvog seta i "aklimatizacije", 2:6 0:6.
Bondarenko nije vrh, no na bržim podlogama u zadnje vrijeme dokazuje da 29-to mjesto na rang listi koje je dosegla nije bilo slučajnost. U Istanbulu pobjeda protiv Venus neka bude slučajnost, odnosno pretpostavka da Venus nije igrala 100 %, no 22 pobjede i 11 poraza na betonu kažu da riješava mečeve koje treba dobiti. Dva meča protiv Hibino u zadnje vrijeme (koja je btw kvalitetnija igračica od Yang) su neka usporedba, i prvi je završio na 14 gemova, a drugi je išao za gem iznad ove granice.
 Ukratko, Bondarenko ima više pobjeda na WTA razini, i u kvalifikacijama za WTA turnire na kojima je konkurencija puno jača od turnira na kojima igra Yang, a dva je tjedna već u Aziji, pa ne vjerujem da će prilagodba na uvjete odigrati važnu ulogu.
 7 gemova za Yang mi se čini puno, obzirom na razliku u kvaliteti, i iskustvu. Yang baš ničime nije pokazala da spada na ovaj nivo. Nadam se da će se to reflektirati i na rezultatu.

rizik

Basel - Lech I pol. 1,5 under  1.48
Augsburg - Partizan  1,5 over  1.25
Sparta - Apoel  1  1.45

Ulog 1/10 Koeficijent. 2.68 bwin
Rez: 2.68

Basel i Lech su već igrali u kvalifikacijama za Ligu prvaka, i Basel je bio bolji 3:1 u gostima (nakon isključenja domaćeg igrača), a u Baselu je završilo 1:0. Lech ni u domaćem prvenstvu ne izgleda dobro, ali problem je napad, dok je obrana bolji dio ekipe. U zadnje 3 Europske utakmice nisu primili gol, što dodatno pokazuje čvrstinu ekipe. Basel je u prvom kolu iznenadio u Firenzi, pa nema potrebe srljati, a i danas će biti bez par igrača pa očekujem da će trebati vremena da "otključa" obranu Poljaka. # Obje ekipe imaju problema, no golova ne nedostaje. Domaćinu je ovo prva Europska utakmica na njihovom stadionu, a i izjave idu u smjeru da ovo natjecanje shvaćaju vrlo ozbiljno, pa očekujem "puni gas", no puno griješe u obrambenom dijelu, a Partizanu je ofanzivni dio bolji dio ekipe, pa bi i oni mogli doprinijeti golom. # Sparta je kiksala u domaćem prvenstvu, ali u Europi uvijek idu do daske. Nakon remija protiv Asterasa u gostima, imaju dobru priliku prezimiti u ovom natjecanju, i sumnjam da ju neće iskoristiti. Apoel je znao iznenađivati prošlih godina, igrali su dobro čak i u skupini Lige prvaka, no ovo je nova ekipa i ne izgledaju tako kvalitetno. Mučenje protiv Vardara i Astane, lagani pad protiv Schalkea, a danas će biti oslabljeni u svim linijama, na gostovanju gdje su i jače ekipe od njih gubile.