17. 05. 2016.

single

Man. Utd. - Bournemouth 3,5 under  1.50 :-) :-) :-)

Ulog 7€ bet365
Rez: 7€

Domaćin ima finale FA kupa u subotu, a ovdje im je i bod dovoljan da izbjegnu rani početak sezone, koji će ove godine biti naročito problematičan zbog Europskog prvenstva. Gosti su već prije par kola rezultatski nezainteresirani, a u ovoj utakmici sa bodom mogu napredovati za mjesto, a sa pobjedom za dva mjesta na završnoj tablici, što nosi solidnu pinku od TV prava. Ipak, kraj je sezone i noge i glave su na plažama što se gostiju tiče, a na Wembleyu što se tiče domaćina. Poznavajući Van Gaala, i uz činjenicu da domaćinu treba bod, ovo mi liči na jednu dosadnu večer u kojoj će domaća ekipa primjenjivati glasovite trenerove postavke koje je opisao u knjizi "Spriječavanje kontranapada kontinuiranim posjedom", što god to značilo.

niz

Melnikova - Siegemund 0:2  1.25
Bertens/Larsson - Daniels/Marozava  1  1.22

Ulog 15€ koeficijent: 1.53 bet365
Rez: 22.95 €

Melnikova je "vrlo simpatična" Ruskinja čiji su dometi skromni, naročito u najjačoj konkurenciji, i jednostavno ne vidim način kako bi mogla uzeti makar i set protiv Siegemund, koja je ovogodišnje ugodno iznenađenje na touru. # Nastavak na Bertens i Larsson, iako su današnje protivnice ipak nešto kvalitetnije od jučerašnjih, ali i one su igračice koje svoje mečeve igraju na ITF razini, i to na turnirima koji nisu najviše razine.

rizik

Gimeno Traver - Vanni  1  1.25
Krajicek - Golubić  2  1.25
Skupski/Skupski - Johnsnon/Querrey  2  1.30

Ulog 7€ Koeficijent: 2.03 bwin
Rez: 7.21 €

Gimeno je prošle sezone dospio u top 100, a onda je slijedila "lekcija" o razlici između challenger razine i ATP razine, pa je naredao, mislim, 14 poraza u nizu. Još se nije oporavio, a vjerujem da je u 31-voj godini malo i ponestalo motiva za neki veći doseg, ali pobjede protiv Mannarina, Granollersa, ali i solidni mečevi protiv Pelle, Cuevasa kažu da se još uvijek radi o solidnom igraču, naročito na zemlji. Sa druge strane je Talijan, koji je prije 2 sezone odigrao sezonu karijere, i dospio na rub top 100. Kao da je time ispunio svoje ciljeve, pa je prošla sezona bila još solidna, a ove sezone izgleda kao da je na touru više rekreativno. Umjesto turnira igra Talijansku klupsku ligu, a ono malo mečeva koje je odigrao na korektnom nivou početkom godine na betonu, u zemljaškom dijelu sezone nije ponovio. Uglavnom uvjerljivi porazi i od igrača koji su van top 200. # Slična je situacija sa Krajicek, koja se "aktivira" u ovom dijelu sezone, naročito zbog turnira na travi. Odigrala je ove sezone 2 meča u Bundesligi, i izgubila o Lottner koja je van prvih 300, i dobila igračicu koja je van 1000 najboljih. Nije u ritmu, zemlja joj nikada nije bila najjača podloga, pa uz koju kilu viška koju je sakupila izvjesno je da nije ni približno na svom nivou. Golubić je u jednom trenutku odustala od profesionalne karijere, i počela raditi kao trener, ali je tako shvatila što su joj govorili njeni treneri, i vratila se na tour, i sada je oko 130-tog mjesta, što joj je ranking karijere. Podjednako je solidna na svim podlogama, a da je napredovala pokazuju pobjede protiv Strycove i Pliskove u Fed kupu, ali i ravnopravni mečevi protiv Suarez, Babos ili Bertens. # Braća Skupski su solidni, ali većinu svojih uspjeha ostvarili su na challenger razini, kao i na bržim podlogama, što i nije čudno obzirom da dolaze i V. Britanije. Querrey i Johnson su druga kategorija, iako ne spadaju u sam vrh. Zemlja im sigurno nije prednost, ali protiv braće Skupski su favoriti na bilo kojoj podlozi. U single konkurenciji su svjesni da neće do velikog rezultata u Parizu, ali u parskoj bi mogli nešto napraviti, iako sumnjam u veliko ostvarenje. Ipak, svaki meč im dobro dođe kao priprema.