13. 05. 2015.

niz II

Crvena Zvezda - Radnički 1923 2,5 Over  1.40
Lillestrom - Molde  x2  1.18

Ulog 1/12  Koeficijent: 1.65  Bwin
Rez:0

Utakmica bez velikog naboja. Gosti su već ispali, i zadnja kola igraju sa ekipom za iduću sezonu u drugoj ligi, a u njoj je nekoliko 19 godišnjaka bez iskustva igranja ovakvih utakmica. Skupljanje iskustva zna biti bolno, a to im predviđaju danas. U opuštenoj atmosferi mogli bi i oni zabiti, a domaćin bi morao ubaciti 3/4 gola ovakvoj ekipi. # Molde će sa Rosenborgom voditi bitku za prvenstvo, dok je domaćin prosjek, a mogao bi lako upasti u probleme sa opstankom. Danas su domaćini dodatno oslabljeni, a gosti motivirani kiksom Rosenborga.

niz

Donati/Napolitano - Dodig/Melo  2  1.12
Janković - Rybarikova  1  1.16 keširano
Šibenik - Alkar  1  1.14

Ulog: 2,12  Koeficijent: 1.49  Bet365
Rez: 2.85

Dodig i Melo ciljaju Masters i ove godine, a u tim planovima dobri su rezultati na ovakvim turnirima nužni. Domaća kombinacija je dobila priliku igrati protiv najboljih, i solidni su na nižim razinama, no protiv jednog od najboljih parova danas nisu im velike šanse. # Rybarikova se drži u prvih sto, i svake godine ostvari jedan ili dva odlična rezultata, ali na bržim podlogama.  Na zemlji vrlo skromni rezultati. Inače teško kontrolira agresivne udarce, a danas će joj protivnica iz poena u poen servirati dodatnu lopticu koju ne očekuje natrag. Podloga i uvjeti pogoduju defanzivcima, stoga lako Janković. # Šibenik je sa dvije pobjede u nizu došao priliku završiti u doigravanju. Ako pobjede danas, sa Zagrebom će igrati za četvrto mjesto. Alkar nema "interesa", a u ligi za prvaka ima dvije pobjede u 11 utakmica.

sistem

Real - Juventus 1  1.65
Janković - Rybarikova  19,5 Under  1.80
Nishioka - Golubev  2  1.45

Ulog 1/10  Sistem 2/3  Bwin
Rez:

Na ždrijebu realno svi su priželjkivali Juventus. Odlična je to ekipa, no u ovoj konkurenciji su za nijansu ispod ostalih. Real je u prvoj utakmici imao šanse izboriti bolji rezultat, ali mislim da im je u glavama bio uzvrat, i da su uvjereni da na svom stadionu mogu/moraju dobiti. Vraća se Benzema, i mislim da su danas veći favoriti nego to koeficijent govori. # Janković svake godine priča o agresivnijoj igri, no redovno se vraća trčanju i ubacivanju loptice više u teren. U sporim uvjetima u Rimu, poene treba graditi, a to Rybarikova nema. Njoj uvjeti ne mogu biti prebrzi jer sve pokušava riješiti udarcem, ili dva. Protiv igračice koja ovdje pamti i dva naslova, mislim da danas to neće prolaziti. # Uvijek je problem kada se ATP igrač spušta na challenger razinu sa motivacijom. No, Golubev i nema nekog izbora. Trenutno je 122-gi na rang listi, i ako se misli vratiti na mjesta koja mu omogućavaju igranje turnira bez kvalifikacija ovo je dobra prilika jer su u ždrijebu ostali igrači koji ne bi trebali predstavljati nepremostivu prepreku za naslov. Nishioka je mladac koji je ostvario odlične rezultate na futures razini, a od ove godine ozbiljnije je "provirio" na višu razinu. Nije više tako superioran na ovoj razini (na zemlji 7:7), a današnji protivnik ima igru i za razinu više, no ove je godine gubio u prvim ili drugim kolima, ali od Chardy-a, Đokovića, Robreda, Dimitrova, Seppia, Bolellia...

rizik

Bellucci - Bautista Agut  2  1.33
Dulgheru - Safarova  2  1.28
Savehof - Skovde H-4,5  1  1.33

Ulog: 1/10  Koeficijent: 2.28  Bet365
Rez:0

Bellucci se kroz cijelu karijeru, koja je imala uspone i padove, muči sa konstantnosti. Ne samo iz turnira u turnir, ili iz meča u meč, već i u toku meča. Varira od brilijantnog, do početničkih pogrešaka. Danas ima protivnika koji takve stvari ne oprašta, i zato ga je dobio lako u Madridu prije par dana. # Dulgheru je na putu povratka, no iza nje su teški mečevi, a prošli je tjedan predala u trećem setu zbog grčeva, pa sumnjam da je u optimalnom stanju. Safarova više voli brze podloge, i na zemlji ne igra puno, ali su rezultati vrlo dobri. Ima pozitivan skor, i danas mi se čini kao jasni favorit. # Savehof se šalio u početku polufinalne serije, no stvari dolaze na svoje mjesto, i velika razlika u kvaliteti dolazi do izražaja. Skovede će pokušati maksimalno usporiti ritam, no ako ih i ne iskontriraju, u što sumnjam, Alm i Oden će i na postavljenu obranu odraditi svoje.