19. 02. 2015.

trebalo bi

Roma - Fayenord AH+0,5  1  1.15
Celtic - Inter AH-0,5  2  1.40
Simon - Čorić  1  1.22

Ulog 2/10  Koeficijent 1.96  Bet 365
Rez: 3.92

Celtic je po meni najslabija ekipa ove runde, Fayenord nije u rangu Rome. Mislim da ni Roma ni Inter neće izgubiti danas. Ziheraški. Čorić je veliki talent, no već je davno Federer izjavio kako mrzi igrati protiv Simona. Svaki poen moraš dva puta zabiti, a ako daš lošu loptu, ovaj zabija. U biti vrlo slični igrači, no Simon je u ovom trenutku u svakom segmentu još uvijek malo bolji.

moglo bi

Torino - Athletic (B) ODG Ne  1.65
Dnipro - Olympiakos ODG Ne 1.75
Fognini - Andujar  1  1.60
Sevila - Borussia (M) ODG Ne 1.95

Ulog 2/10 Sistem 2/4 Bwin
Rez: 3.11

Prve su utakmice, i u njima je vrlo važno za domaćine ne primiti gol. Ujedno, puno je tu ekipa koje se muče sa zabijanjem, stoga očekujem tvrde utakmice sa malo golova. Fognini nije baš zahvalan za klađenje, no bolji je od Andujara, igrali su dva puta, i dobio je oba meča bez velikih poteškoća, a u prošlom meču je nakon razbijanja u prvom setu, u drugom izgubio tie-break, ali se nije raspao, već dobio treći sa 6:1. To bi moglo značiti da je u glavi čist(koliko je to moguće), i da se ovdje nije došao zabavljati. Ako odigra blizu onoga što može, Andujara se neće puno pitati.

trebalo bi

Kiel - Meshkov  1  1.20
Cedevita - Zadar  1  1.30 HL+
Wolfsburg - Sporting  2+gola  1.24
Nymburk - Krasnie Krylya  1  1.25
Cuevas - Montanes  1  1.25

Ulog 1/10 Koeficijent: 3.02 HL
Rez: 3.02

Meshkov nije loš, i treba im pobjeda. Kiel nezainteresiran, ali kada gledam sastav, i razmišljam kako će trener Kiela rotirati, u rotaciji su Jicha, Cannelas, Lauge, Duvnjak, Weinhold, Vujin, a ne igra Palmarsson, da ne nabrajam dalje, tako je svejedno tko će koliko igrati, svi su vrhunski svjetski igrači. Neće se blamirati. Zadru su osnovne poluge Florens, Ivanov, i Sobin. Danas ih Cedevita neće podcijeniti, a glavne igrače Zadra mogu ugušiti. Imaju za to dokazanu kvalitetu. Njemci igraju nogomet koji vraća gledaoce na stadion. Iako očekujem od Sportinga da "guši" utakmicu, srljanje Wolfsburga mogu ugušiti samo postizanjem kojeg gola. Primiti će sigurno. Krasnie Krylya u financijskim problemima, odlaze im igrači. Za sada dvojica, a startni play maker ozlijeđen. Preveliki hendikep. Montanes davno odigrao svoje najbolje mečeve, Cuevas je sada za njega klasa više. Ipak, puno je tu zamki, stoga manji ulog. Plus je odličan, ne kvariti.