13. 06. 2015.

rizik

Srbija - Hrvatska -11,5  1  1.40
Irska - Škotska I pol. 1,5 Under  1.25
Armenija - Portugal 3,5 Under  1.28

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.24 Bet365
Rez:0

8 igračica u rosteru, i jučerašnja utakmica iza, a V. Britanija nakon ove utakmice čini mi se kao velika vjerojatnost da se ova utakmica protiv jednog od favorita prvenstva shvati kao rastrčavanje. I da nije tako, realna razlika je veća od ovoga. # Irci i Škoti bi za pivu igrali tvrdo i do daske. A ovo je supervažno u nastojanju obje reprezentacije da se dokopaju Eura. Tvrdo, oprezno, a onda je za golijadu mala vjerojatnost. Naročito u prvom dijelu kada su još svi svježi. # Portugal rijetko zabija 2 ili više golova jer imaju velikih problema kada im se protivnik zatvori, no često u ovakvim utakmicama završavaju čiste mreže.  Armenija sigurno nije ni prosjek, no nisu naivci koje se trpa. Četiri gola mi se čini kao SF. Naročito jer je kraj sezone, i svima je već po malo dosta treninga i utakmica. Odraditi ovo pa na plažu.

rizik

Cibona - Cedevita H+9,5  2  1.85

Ulog 1/10 Bwin
Rez:

Kapa do poda igračima i vodstvu Cibone. Tako će klinci postati igrači. Ne moraju svi igrati NBA, ili biti najbolji na svijetu, ali koliko imaju ostavljaju sve na terenu. No ovaj ritam za ovaku kratku rotaciju je previše. Cedevita "glumi" da igra obranu 3 četvrtine, a onda napravi 15-20 razlike u zadnjoj. Ali očito je da je "gazda" digao glas, pa su sastanci trenera i igrača, pa igrača bez trenera, pokazatelj da će danas početi utakmicu od početka, umjesto u 30-oj minuti. Izranjavana i umorna Cibona mislim da to neće moći pratiti. No, to sam mislio i prije pa su iznenadili. Ali kada se pogleda izbliza, Cedevita je odigrala dvije ozbiljne utakmice, i završile su 20, odnosno 35 razlike.

rizik

Tipsarević - Falla  2  2.02
Dancevic - Coucaud  1  1.53

Ulog 0,5/10  Koeficijent. 3.10 Bet365
Rez. 1.55

Tipsarević izgleda grozno na travi, dok je Falla imao i boljih dana, no trava mu nije tako mrska, a na njoj je znao namučiti i Federera. # Dančević je solidan igrač na ovoj podlozi, iako i on pamti bolje dane. U jedinom meču ove godine je izgubio od Berrera u tie breaku trećeg seta. Protivniku je ovo drugi meč na travi u životu, a u prvom je lagano izgubio od Willisa sa 6:2 u oba seta. Iskustvo protiv mladosti, a trava kaže iskustvo.

rizik

Haase - Mahut H+2,5  2  1.91

Ulog 1/10 888sport
Rez: 1.91

Haase je protiv Karlovića u 5 gemova spašavao 8 break lopti, a to znači da je servis igra bila klimava. Nije ljubitelj brzih podloga, pa ni trave, dok mu je protivnik oduševljen podlogom. Mahut ima 97 pobjeda na ovoj podlozi, a ovdje igra odlično. Bautista Agut i Mannarino nisu nimalo bezazleni, a Mahut ih je razbio. Nije tipični "samo servis" igrač koji se snalazi na ovoj podlozi, već diktira i izmjene, volej odličan, igra razvnovrsna, stoga ga danas vidim kao velikog favorita.