31. 07. 2016.

rizik

Midtjylland - Silkeborg 3,5 under 1.40
Jonkoping AH+1 - Goteborg  1  1.425

Ulog 10€ koeficijent 2.0 bt365
Rez: 10€

Midtjyilland između Europskih utakmica u kojima ima odličnu šansu za prolazak. Prvenstvo je u ovom trenutku u drugom planu, pa se očekuju promjene u početnom sastavu. Dolazi im Silkeborg, koji je u prva dva kola izgledao poprilično nemoćno, a ovdje im je prilika za poneki bod, ako defanzivno uspiju izdržati. # Sličan slučaj je i u Švedskoj, samo što je Goteborg u prvoj utakmici neugodno iznenadio, pa ih čeka težak posao u uzvratu. Jonkopingu je svaki bod zlata vrijedan u nastojanju da ostanu u ligi, pa na domaćem terenu bi morali iskoristiti ovakvu priliku


kao moralo bi

Kucova - Keys  2  1.16
Infonet - Trans Narva  1  1.14

Ulog 26€ Koeficijent: 1.33 bet365
Rez: 34,58

Kucova je napravila niz iznenađenja, pa je po prvi puta u karijeri izborila status u top 100 igračica, a radi se o 26-godišnjoj igračici. Iako, Wickmayer je došla nakon osvojenog Washingtona dan ranije, Suarez je igrala prvi meč nakon Wimbledona, Bouchard je navodno imala problema sa trovanjem hranom, ali bilo kako bilo, trebalo je sve te mečeve okretati nakon gubitka prvog seta. Protiv Konte je izgledala iscijeđeno i umorno, ali Engleskinja je razbacivala u stilu Giorgi, čak i druge servise koje je Kucova "lupala" i ispod 100 km/h. Današnja protivnica udara jače i od Konte, servira bolje, a ne vjerujem da će olako shvatiti protivnicu, kao što su to očito učinile prethodnice. Dvoručni udarci sa obje strane reketa su specifičnost u igri Slovakinje, ali nema snagu udaraca kojom bi razbijala, već se pouzda u kretanje, i čvrstu tempo igru, no protiv Keys, ali i umora koji je očit, danas teško da će uspjeti ponovo kreirati iznenađenje. # Estonska liga, rijedak gost, ali Infonet današnjom pobjedom izbija na vrh, a na domaćem su terenu u 10 utakmica dobili 8 sa prosjekom od 3 gola postignuta. Gosti su u gostima izgubili 6 od 8, sa prosjekom od 2 gola primljena. Očita je velika razlika u kvaliteti, a moralo bi završiti uvjerljivijom pobjedom domaćina, ali velike kladionice nemaju hendikep u ponudi.

rizik

Salzburg - Wolfsburg 3,5 under  1.50
Barcelona - Celtic  1  1.28

Ulog 10€ Koeficijent: 1.92 bet36
Rez: 9.2€

Wolfsburg je jedan od nezgodnijih protivnika Salzburgu u zadnje vrijeme iako ne spada u gornji dom Austrijskog nogometa. Parkirani autobus pred svojih 16 metara domaćin redovno teško probija, a danas neće igrati Soriano, bez kojeg su u Albaniji, i u prvom poluvremenu protiv Sturma izgledali prilično nemoćno ofanzivno. Wolfsberger je odigrao dvije službene utakmice, i ispali su od niželigaša u kupu 1:0, i izgubili od Altacha istim rezultatom, a obje je utakmice obilježila potpuna nemoć na protivničkoj polovici. Osim toga, Salzburg čeka u tjednu ključna utakmica kvalifikacija u kojoj mogu osigurati skupinu Euro lige, ali i šansu za Ligu prvaka, pa vjerujem da će tempo ipak biti "oktavu" niži. # Celtic se nakon "najveće blamaže Škotskog nogometa" kako su mediji okarakterizirali poraz na Gibraltaru muči i dalje protiv "egzotičnih" ekipa u pretkolima lige prvaka, pa iako je ovo prva pripremna utakmice Barcelone, razlika u klasi je tolika da bilo koji drugi rezultat izgleda nevjerojatno.

single

Lechia - Wisla ODG  1.85 6€ bet365

Rez: 5.1€

Iako je Wisla daleko renomiranija, u ovom trenutku Lechia je po procjenama prije sezone glavni konkurent Legiji za naslov, dok Wislu čeka još jedna godina sa malo šansi za velike stvari. Ofanzivni dio je jača strana obje ekipe, a onda trpi defanziva. Lechia je tradicionalno jača na svom terenu, dok Wisla na račun "stare slave" ne odustaje od napadačkog stila gdje god igrala. Za ovaj koeficijent čini se vrijednim probati da će obje ekipe zabiti.