21. 07. 2016.

rizik

Grasshoppers -- Reykjavik  1  1.28
Goteborg - Piast  1  1.40
Glushko/Linette - Atawo/Spears  2  1.25

Ulog 10 € Kokeficijent: 2.24 bwin
Rez: 10€

Grasshoppersi su se bitno ojačali za ovu sezonu, a jedan od ciljeva je plasman u grupu Euro lige. Islanđani su na svom terenu pružili otpor, ali 3 primljena gola, ali i niz prilika koje su gosti propustili, uz činjenicu da u gostima tradicionalno igraju bitno slabije, ne uljeva puno nade. # Piast je u problemima na početku sezone, a rezultat je ostavka trenera, pa će ekipu danas voditi njegov pomoćnik, ne igranje niza igrača koji su bili nosioci prošle sezone, a i uvjerljivi porazi i u prvenstvu, i u prvoj utakmici protiv današnjeg protivnika. Prolaz je manje više riješen, ali domaćin će pred svojim navijačima vjerujem nastojati dodati po koji gol, i poboljšati koeficijent i raspoloženje pred nastavak prvenstva, protiv ekipe koja je u velikim problemima. # Glushko i Linette su prolaznice u konkurenciji parova, dok su Atawo i Spears napokon dočekale omiljeni dio sezone na domaćem terenu i na omiljenoj podlozi.

sistem

College - AIK ODG Ne  1.72
U Radwanska +5,5 - Cibulkova  1  1.90
Lokomotiva - Rovanniemi ODG  1.95

Ulog 6€ sistem 2/3  bwin
Rez: 0.54€

Iznenađujući nastupi predstavnika Gibraltara u kvalifikacijama, ali za primjetiti je da su bolji od očekivanja u čuvanju svog gola, ali ofanzivno nisu na toj razini. AIK se dugo mučio u prvoj utakmici, ali ipak dolaze sa pozitivnim rezultatom, pa ovdje je za prolaz dovoljno da ne prime gol. Kada su se u prvoj utakmici morali nametnuti, dozvolili su protivniku 1 udarac u okvir gola, a danas je zadatak olakšan zbog gola postignutog u zadnjim minutama. # Cibulkova je lošiju Radwansku kada je ova bila u krizi dobijala sa 5, odnosno 6 gemova razlike, a danas Ursula ulazi u ritam nakon ozljede i pauze, i željna je tenisa, dok je Cibulkova ovdje došla nakon što se udala prije 10-ak dana, i po vlastitim izjavama nije trenirala tjedan dana. # Lokomotiva je poletna zahvaljujući mladosti i kvaliteti igrača, ali u defanzivi ta mladost jednostavno nije u stanju odigrati utakmicu bez kikseva koji za protivnike znače golove. Rovaniemi je nakon lošeg starta u prvenstvu zaredao sa dobrim rezultatima, a u Zagrebu moraju zabiti ako misle proći dalje. Za ovaj koeficijent mislim da je vrijedno probati da će uspjeti u tome, a Lokomotiva je zabila i Dinamu, kao i u svim utakmicama koje su odigrali ove sezone.

singlovi

Tomić - Karlović tie break 1 set  1.85  5 € bwin
Melzer J. - Melzer G.  2  2.10  5€ bet365

Rez: 9.75€

Tomić i Karlović su u 4 meča odigrali 7 tie breakova. Za ovaj koeficijent podatak koji je dovoljan za probati da će prvi set proći bez puno prilika protiv servisa. # Bratski obračun u kojem je Jurgen svakako igrač koji je u karijeri napravio više. No, Gerald je u životnoj formi, i ulaskom u 1/8 finala ovdje došao je na rub top 100, dok je zbog ozljede, pa bolesti Jurgen izvan top 400. Po njegovim izjavama rame još uvijek nije zacijelilo, a kako je u 37-moj godini, polako se nazire kraj karijere. Bratu je ovo šansa da se učvrsti u top 100, i da u zadnji trenutak osigura igranje na US Openu bez kvalifikacija, pa iako kalkulativno, vjerujem da mu Jurgen neće u tome stati na put.