01. 10. 2015.

single

Yang - Bondarenko 18,5 under  1.72

Ulog 1/10 bet365
Rez:

Teško je procijeniti Azijske igračice jer mečevi protiv Liu, Lu, Sun i Han ne znače mi ništa. No Yang definitivno ima problema sa udaračicama. Paszek 0:6 2:6, Babos 3:6 0:6, čak i Kovinić koja na betonu nije "blistava" nakon prvog seta i "aklimatizacije", 2:6 0:6.
Bondarenko nije vrh, no na bržim podlogama u zadnje vrijeme dokazuje da 29-to mjesto na rang listi koje je dosegla nije bilo slučajnost. U Istanbulu pobjeda protiv Venus neka bude slučajnost, odnosno pretpostavka da Venus nije igrala 100 %, no 22 pobjede i 11 poraza na betonu kažu da riješava mečeve koje treba dobiti. Dva meča protiv Hibino u zadnje vrijeme (koja je btw kvalitetnija igračica od Yang) su neka usporedba, i prvi je završio na 14 gemova, a drugi je išao za gem iznad ove granice.
 Ukratko, Bondarenko ima više pobjeda na WTA razini, i u kvalifikacijama za WTA turnire na kojima je konkurencija puno jača od turnira na kojima igra Yang, a dva je tjedna već u Aziji, pa ne vjerujem da će prilagodba na uvjete odigrati važnu ulogu.
 7 gemova za Yang mi se čini puno, obzirom na razliku u kvaliteti, i iskustvu. Yang baš ničime nije pokazala da spada na ovaj nivo. Nadam se da će se to reflektirati i na rezultatu.

Nema komentara:

Objavi komentar