11. 07. 2015.

Kako god okrenem danas mi se čini da je najbolja zarada ostaviti na miru Liepaje, Malmo-e, Zagrebe i slične. Ili je prijateljska, ili smiješna liga, ili smiješna ekipa, ili je baš neizvjesno. Rijetki petki, no ništa danas nema na što bih stavio novce. Sutra bu bolje.

visoki koeficijenti

Malo se pozabaviti i ovom kategorijom, za koju je tenis obično pogodan. Visoki koeficijenti, koji mogu završiti ponižavajuće, no ne treba pogađati puno za biti u dobrom plusu. Tenisači/ce su danas mahom histerične i mušićave "starlete" kojima smeta svašta, i često igraju kao po kazni. Manji ulozi, i pokušati "namirisati" mečeve i utakmice koje imaju potencijala za "iznenađenja" dana.

Lukacs - Paszek  1  4.50 

Ulog 1/10 Bet365

Lukacs je loša. 500 i neko mjesto, i tu se kotrlja. Paszek je zainteresirana za brze podloge oduvijek, i za veće turnire, a na ITF razini gubi prva kola sa jednim ili niti jednim osvojenim gemom (na zemlji). Doduše od boljih tenisačica nego je to Mađarica, no interesantno je da su se susrele u Bukureštu u kvalama i prošle godine, i nakon prvog seta koji je dobila Paszek, Lukacs je dobila drugi 6:0, i kod 4:0 u trećem je Austrijanka predala. Razlog nezainteresiranosti bi mogao biti i činjenica da se idući tjedan igra turnir u Badgastainu, gdje se igra na višoj nadmorskoj visini, i uvjeti više odgovaraju Paszek, pa vjerujem da se Austrijanka jedva čeka vratiti na domaći turnir. Mali ulog, veliki koeficijent, šansa mi se čini solidna.