21. 08. 2016.

klase

PSG H-1,5 - Metz  1  1.40
Atletico (M) AH-1 - Alaves  1  1.30  još jedna 95-ta minuta koja je "ubila" listić

Ulog 7,5 € koeficijent: 1.81 bet365
Rez: 7.5€

Dvije top ekipe sa vrhunskim igračima, protiv novajlija u ligi. Iako su prvenstva na početku, i ima puno iznenađenja po svim ligama, ove mi se dvije utakmice čine kao jednosmjerne ulice.

singlovi

Struff - Seppi AH-3  2  1.781  5€  pinnacle
Bologna - Crotone  1  1.819  5€ pinnacle

Rez: 0,9€

Struff betonski dio sezone zanemaruje, i koncentriran je na zemlju, i na dvoranu. Ipak, status top 100 igrača daje mu priliku igrati na ovakvim turnirima sa slabijom konkurencijom. No, koliko to shvaća ozbiljno govori činjenica da je nakon laganog ispadanja sa OI, skoknuo u Njemačku i odigrao meč lige na zemlji umjesto da se u kvalifikacijama Cincinatia pripremi za ostatak betonskog dijela sezone. Seppi se mučio sa ozljedama dobar dio sezone, ali sada izjavljuje da je ponovo spreman, a ako je to tako, za Struffa na betonu je to dovoljno. # Crotone je sa najmanjim budžetom u Serie B napravio veliko iznenađenje pod palicom našeg trenera Jurića, koji je zbog toga dobio veliku priliku u Genoi. Naslijedio ga je bivši trener Baria, koji je sa tom ekipom igrao netipično ofanzivno za Talijanske prilike. I u Serie A najavljuje isti pristup, ali financijske mogućnosti nisu na razini ove lige, pa je i igrački kadar u tim okvirima, ali mislim da će shvatiti da "otvorenog garda" igrati sa najboljim ekipama u Italiji ne može završiti dobro. Donadonieva Bologna je već krajem prošlog prvenstva igrala vrlo dobro, a kako su po procjenama barem jednako kvalitetni, na domaćem terenu protiv Crotonea mi izgledaju kao veći favoriti nego to ovaj koeficijent sugerira.

nule

Guingamp - Mareille  x  3.23 4€  pinnacle
Amkar - Ural  x  3.10  4€  bet365
Nalchik - Zenit II x  3.15 pinnacle  :-) pobjednički gol u 95-toj minuti

Rez:12€

rizik

Kuopio - PK 35  1  1.53
Mayer F. - Marterer  1  1.22

Ulog 6€ koeficijent: 1.87 bet365
Rez: 5.22€

Kuopio je u situacija da može razmišljati o plasmanu na mjesta koja vode u Europu iduće sezone, a u zadnja su dva kola skinuli vodeći dvojac prvenstva. PK 35 je u financijskom "bunaru", pa su otišli trener i neki igrači, ali nisu se raspali u okvirima u kojima se to očekivalo. Ipak, sa samo 10 bodova, nakon što ih je Savez kaznio sa 6 bodova, poprilično je sigurno da će ispasti, a skraćena rotacija znači da ih i umor polako stiže. Kuopio nije raskošan napadački, ali naročito na svom terenu primaju malo golova, a za napadački dio pobrinuti će se i gosti, koji primaju najviše golova, a u gostima u prosjeku 2. # Još jedan igrač koji se vraća nakon tko zna koje ozljede, i na challengeru u Marbuschu igra stjecajem okolnosti. Za ovu konkurenciju je kvalitetom razina više, a osim toga, netipična igra je za ove mahom neiskusne igrače zagonetka za koju nemaju odgovora.