14. 05. 2015.

Nakon vrlo dobre serije po "redu letenja" dođe dan kao jučerašnji kada sve ide naopako. Malo ću ohladiti sa tenisom, jer kada od 10 mečeva barem 5 ide kontra, onda to više nije izuzetak, već postaje pravilo. Idealno za ekipu koja "kopa" po iznenađenjima, no moje se oklade ne baziraju na tome. Dugoročno to nije isplativo, jer kad tad i najveći majstori uđu u dugačku seriju promašaja, a to nikada nije ugodno. Ni financijski. Dosta je upita o načinu, i matematici mog načina klađenja. Ako se odlučite na suradnu, krenuti će se od početka, i slagati strategiju ovisno o mogućnostima. Još ako Vas i ne košta ništa, onda i nije loš prijedlog. Prvih sedam dana je free, a onda možete odlučiti o nastavku, ili vraćanju na staro.

rizik

Dnipro - Napoli I pol 1,5 Under  1.40
Akhisar B. - Besiktas  2  1.48

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.07  888sport
Rez:0

Dnipro ima u glavi samo jednu ideju. Ako danas kao protiv St. Etienna, Ajaxa, Bruggea, Olympiakosa ne prime gol, prošli su u finale ovog natjecanja. Čini mi se Napoli jači od ovih ekipa, no i Dnipro je "posložen", a i imaju dodatni motiv u odnosu na navedene utakmice. Zgodno je sjetiti se da su u pretkolu "drhtali za prolaz" i grčevito se branili protiv Hajduka. Svakako, dok su svježi, mislim da mogu zatvoriti prilaze golu, a ako i prime gol, ne vjerujem da će se moći samo tako transformirati u agresivniji pristup. Napoli ima kvalitetu, i zna da mora zabiti, no Benitez je preiskusan da baci sve karte na stol dok je domaćin svjež, i ima snage za kontrirati. Sve u svemu, ne vidim 2 gola u prvom poluvremenu. # Kiksom Fenerbahcea, Besiktas je dobio drugu priliku, obzirom da igraju još sa Galatasarayem, imaju sve u svojim rukama. Ako dobiju utakmice koje su preostale, prvaci su. Akhisar ima 3 kola do kraja 9 bodova više od zone sumraka, i bolji međusobni omjer, pa su osigurali opstanak. Osim sportskih, nemaju drugih motiva. Osim toga, Besiktas je najbolja gostujuća ekipa, i kao da lakše igraju kada ih tribine ne pritišću.

rizik

Rovaniemi - Kuopio  AH0  1  1.70
PSG - Dunkerque  1  1.22

Ulog:2/10  Koeficijent: 2.07  Bet365
Rez:4.14

Rovaniemi nakon tri poraza od lidera na tablici, vezao 3 pobjede protiv sebi ravnih. Gosti krenuli odlično, no problem je raspored. Nakon remija u gostim kod jakog Marienhamna, dobili su doma Helsinki, pa nakon samo tri dana nastradali u gostima kod jakog Seinjoena 5:0. A danas nakon samo 3 dana i puta od 700 km, idu na noge ekipi kod koje su izgubili 7 od 10 zadnjih gostovanja, i sa kojima već neko vrijeme imaju podjelu, odnosno pobjeđuje domaćin. # PSG se valjda ipak posložio. Još jedna ekipa koju "trenira Goluža". Sa takvim igračima, ostvarivati takve rezultate, i mučiti se i nije neki pothvat. No vezali su gostujuće pobjede protiv nezgodnih Nantesa i Montpelliera, pa u borbi za naslov vjerujem da im ni Dunkerque neće predstavljati nepremostivu prepreku. Kada u ekipi imate Omeyera, Narcissa, Hansena, Kopljara, Abaloa, Honrubiu, Gunnarssona, Voria, Baracheta, Accambraya.... morali bi ovakve utakmice dobivati.