11. 05. 2015.

rizik

Skovde - Aranas H-2,5  1  1.57
Vestsjaelland - Kopenhagen AH-1  1.45 void

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.27  Bet365
Rez: 1,57

O utakmici Švedskog rukometa je već rečeno. # Vestjaelland i Kopenhagen za par dana igraju finale kupa. Domaćin u borbi za opstanak, i današnja mu je utakmica od životne važnosti. Gosti ne mogu sa drugog mjesta ni gore ni dolje. Vjerujem da će danas rotirati ekipu, i čuvati se za finale kupa koje im je puno važnije.

niz

Skovde - Aranas  1  1,28
Hantuchova - Errani  2  1.19

Ulog: 2.09  Koeficijent. 1.52  Bwin
Rez: 3.18

Skovde danas igra "biti ili ne biti" utakmicu za opstanak u prvoj ligi, dok su gosti to ostvarili još prije 2 kola. Danas su najavili da će zbog nevažnosti ove utakmice priliku dobiti neki igrači koji su manje igrali, a čak je najavljeno da će u ekipi biti i 3/4 juniora umjesto igrača koji su iznijeli najveći teret. U svakom slučaju, domaćin ima teren, motiv, a i kvalitetu (iako ne igraju u skladu sa kvalitetom igrača koje imaju, pa ih vjerojatno trenira Goluža), na svojoj strani. # Hantuchova je već u godinama kada joj se zemlja i ne igra zbog dugih poena koje više fizički ne prati, a ako želiš dobiti Errani na zemlji i u Italiji, morati će "kopati", a mislim da to nije u stanju.

sistem

Vinci – Watson  1   1.68
Liang/Marosi – Begu/Niculescu  2  1.40
Angers – Sochaux  1  1.80

Ulog 1/10  Sistem 2/3  888sport
Rez:0

Vinci nije na razini svojih najboljih igara, no zemlja je njena najbolja podloga, igra se u Italiji što je dodatni podstrek, a protivnica je "čudljiva" i nema "tvrdoglavost" vrhunske igračice, pa se često kada ne krene kako bi željela, raspada. # Liang je prosjek u moru igračica iz Azije koje su preplavile double konkurenciju, dok je Marosi sada već "prezrela" Mađarska igračica. Begu i Niculescu su odlične u doublu, ali ne igraju zajedno, no za reprezentaciju su ostvarile neke važne pobjede. Velike favoritkinje danas. # Angers u borbi za promociju, i ova tri boda su im vrlo važna. Gosti čitavu sezonu igraju "mlitavo", a nakon što su izgubili šanse za borbu za vrh, imaju tri poraza i remi. Angers je domaćinska ekipa, motiv na njihovoj strani, forma daleko bolja od gostujuće, koeficijent predobar za ne probati.