05. 11. 2015.

singlovi

Tsonga - Berdych H-1,5  1  1.85

Ulog 1/10 bwin
Rez: 0

Tsonga se odmorio, i u konkurenciji je sa Gasquetom, Andersonom i Isnerom za mjesto u Londonu (kao rezerva), a to donosi lovu, ugled, sponzore... No, na ovom je turniru domaći igrač, pa mu je to često i važnije, i protiv Bautiste je djelovao jako dobro. Za razliku od Čeha, koji je odigrao očajan meč protiv Roger Vasselina. Užas od prvog servisa, 30-ak neprisiljenih pogrešaka forehandom, i drhtavi backhend, a govor tijela, naročito u drugom i trećem setu je bio čista panika. Iako igrači/ce na kraju sezone izvode različite "čarolije" ne mogu vjerovati da Berdych u roku od 24 sata može toliko podići svoju igru da bi parirao nabrijanom Tsongi.

niz

Bilbao - Partizan  1  1.30
Milano - Cedevita  1  1.20

Ulog 1.3 Koeficijent: 1.56 bwin
Rez: 0

Jučer su košarkaši sjebali, danas nogometaši Bilaboa ne bi trebali. U dobrom su ritmu u oba natjecanja, i vjerojatno će biti poneka izmjena u početnom sastavu, no bilo je i u Beogradu, pa su dobili bez velikih problema. Gosti su pak u vrlo lošem nizu rezultata i u prvenstvu, a ovdje dolaze bez nekoliko igrača, od kojih su najvažniji Brašanac i Živković, pa obzirom na situaciju u grupi, domaćin bi pobjedom u velikoj mjeri odradio prolazak grupe. Bolju priliku od ove neće imati. # Cedevita je iznenadila Efes, no nije to pravi pokazatelj snage. Bez Žorića i Katića, pod košem su ostali Bilan, Arapović i Žganec, a Milano ima Barača, Mačvana, Hummelsa i Lawala, pa će Cedeviti pod košem biti teško, a još kada se doda Gentile i ostatak Milana, jasna je prednost na domaćinovoj strani. Obje ekipe su na skoru 1:2, i za Milano je to loše, i svakako se od njih očekuje prolazak grupe, a to se neće dogoditi ukoliko budu gubili ovakve utakmice. Za kraj, na klupi domaćina je Repeša, koji jako dobro zna Cedevitine igrače, i ima dodatni motiv što nije nevažno.

rizik

Napoli - Midtyiland  1  1.25
Skenderbeu - Sporting  2  1.22
Ferrer - Dimitrov  1  1.50

Ulog 1/10 Koeficijent. 2.29 bwin
rez. 0

Napoli je favorit, Midtyiland u padu forme i rezultata, a prošla je utakmica ova dva protivnika u Danskoj završila uvjerljivom pobjedom Napolija. Ovom bi pobjedom i teoretski osigurali prolaz, pa bi mogli igrati sa kombiniranom ekipom, no Napoli ima 20-ak igrača koji su kvalitetom vrlo izjednačeni, pa se ne osjeti kada se miksa sastav. # Sporting je dobio 5:1 na svom terenu, i razlika u kvaliteti je tolika, i ovdje ne može puno dobiti, jer svi će uzeti bodove protiv Albanaca, ali ako ne dobiju, prolazak grupe mogao bi biti nemoguća misija. Stoga moraju ozbiljno. # Dimitrov je dobio Čilića, ali ne nekom blistavom predstavom, već "mlitavom" predstavom Marina. Za Ferrera treba više, a uvjeti u Parizu su dodatno usporeni, što svakako pogoduje Ferreru, koji se nakon ozljede vratio osvajanjem u ovakvim (a i bržim) uvjetima u Kuala Lumpuru i Beču. Za Dimitrova kako igra u ovom trenutku, Španjolac mi se čini prevelika prepreka.