28. 06. 2016.

moralo bi

Stephane - Del Potro  2  1.13
Makarova - Larsson  1  1.14

Ulog 25€ Koeficijent: 1.29 bwin
Rez: 32,38

Ovo ne bih ni komentirao jer Del Potro je propustio Pariz kako bi se spremio za travnati dio sezone, a kaže da je zdrav, pa Stephane nije u tom rangu. Isto vrijedi i za Larsson i Makarovu. Na ovoj podlozi izgleda kao velika razlika u kvaliteti.

single

Vaasa -  Ilves  ODG Ne  1.70 6€ bet365

Rez: 4.2 €

Stari prijatelji iz Ilvesa i dalje guraju utakmice "tko zabije, dobije", i koliko su u defanzivi stabilni i čvrsti, toliko su ofanzivno sterilni. Vaasa tek nešto raskošniji, ali ako se pogledaju njihove domaće utakmice, u 5 kola primili su 2 gola. Ako se makne "raspad sistema" Ilvesa kod Helsinkija, onda je njihova gol razlika u gostima 4:3 u 6 utakmica. Obje ekipe mogu sačuvati svoju mrežu, ali i ne dati gol.

rizik

Ram - Lopez  tie break u meču  1.30
TNS H-1,5 - Tre Penne  1  1.20  76% posjed, 17 kornera al neće
Olivetti -Barton  tie break u meču 1.22

Ulog 10€ Koeficijent: 1.90 bwin
Rez: 10€

Dva igrača velikih servisa, i meč na tri dobijena seta, tie break vrlo izgledan, da ne duljim. # Ista stvar vrijedi i za 203 visokog Francuza i Bartona. # Prvak Walesa i San Marina u pretkolu kvalifikacija za ligu prvaka. Po svim informacijama dostupnim, razlika u kvaliteti velika, a očekuje se i veća pobjeda, ali i 2 razlike dovoljno za ovakav listić.

ženski tenis

Kontaveit - Strycova 2  1.40
Vesnina - Paszek  1  1.40

Ulog 10€ Koeficijent: 1.96 bt365
Rez: 9.6€

Kontaveit ima odličan skor na travi, ali velika većina pobjeda dolazi sa ITF razine, i u mečevima u kojima je bila favorit. Kao underdog je dobila Wozniacki u Nottinghamu, ali je ove sezone i gubila od Riske, Bondarenko i Friedsam. Udara jako i ravno, ali takva igra nosi i rizik, pa često je pitanje hoće li česće ubacivati ili razbacivati. Za Strycovu je to odličan "matchup", jer može puno toga vratiti na protivnički dio terena, ali i preuzeti inicijativu, pa besplatni poeni koje će u svakom slučaju nuditi Kontaveit, uz poene u kojima će ona miksanjem igre tjerati protivnicu na pogreške, mislim da će biti dovoljni da Strycova nastavi niz dobrih rezultata ove sezone. # Slična priča i u drugom meču, jer Paszek voli brze uvjete i ima na travi odličan skor, ali u svim mečevima koje je dobila bila je favorit, a jedino je Rybarikovu dobila kao underdog, a dalo bi se razgovarati o tome zašto su bookmakeri postavili igračicu koja je ozlijeđena i totalno van ritma kao favorita. No, govori to i "kutu gledanja" na mogućnosti Paszek.. Vesnina na travi igra manje, ali dobijala je u karijeri na toj podlozi Ivanović, Venus, Li, a ove sezone je u Eastbourneu dobila Watson, Benčić i Brengle, koje su redom igračice koje su i na travi, po mom mišljenju kvalitetnije od Paszek