30. 09. 2015.

singlovi

Vinci - Pliskova AH-1,5  1  1.80

Ulog 1/10 bwin
Rez: 1.80

Jedan od legendarnih mečeva odigrala je danas Vinci. Kvitova je povela 4:0, a mislim da je Vinci u ta četiri gema osvojila 3 ili 4 poena. Uglavnom je gledala loptice kako sjevaju po crtama, i šetala se sa strane na stranu. No, nakon toga po koja paralela više, po koja loptica vraćena dublje, pokrenula je Kvitovu, i pogreška po pogreška, dobila je tie break tog seta. Tako nešto izdržati može samo vrlo iskusna igračica, prepuna samopouzdanja.
 Ovo je direktan dvoboj igračica koje imaju šanse za završni Masters. Pliskova je imala odličan period sezone, i dospjela je na 8-mo mjesto, no u ovom trenutku ne izgleda tako dobro. Možda je to moj doživljaj, jer mi nisu drage takve "letargične face", no djeluje bezvoljno i nezainteresirano. Na Američkom betonu najbolji rezultat je ostvarila na početku u Stanfordu, gdje je izgubila finale od Kerber, no kada se pogleda malo bolje, nije dobila niti jednu igračicu iz vrha, a porazi od Kerber, Janković ili Radwanske nisu senzacionalni, no gubila je i od Lučić (taj me koštao živaca, nakon vodstva od seta i 4:0, i 40:15, a kasnije i 5:2), Tatishvili, ili Tsurenko. I ovdje se muči, i u prvom kolu je dobila tek nakon tie breaka u trećem setu Lučić, a i protiv Svitoline je gubila set i break.
Vinci je u ovom trenutku za sve te igračice kvaliteta više. Može izdržati čvrste udarce koji će dolaziti sa druge strane, i čekati priliku, koju će sasvim sigurno imati. Odlično se kreće, malo griješi, a Pliskova ne djeluje kao igračica koja ju može u ovom trenutku razbiti. Koeficijent mi se čini više nego primamljiv, obzirom na okolnosti u kojem se meč igra.

rizik

Lowen - Kielce  1  1.34
Porto B - Varzim  1,5 over  1.25
Astana - Galatasaray  3,5 under  1.26

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.11  bwin
Rez:

Lowen izgleda moćno, i obrambeno fascinantno. Kielce ima dobru ekipu, ne od jučer, no za velike rezultate u ovakvoj konkurenciji treba im kvalitetnija obrana. Domaći teren u rukometu je bitna prednost, a to uz sjajne igre domaćina stavljaju u ulogu favorita. # Porto se raspucao, igraju bez opterećenja, a gosti nisu pretvrdi, pa bi 2 gola moralo pasti. Nije loša opcija ni gol više, no za ovu kombinaciju dovoljna su i 2. # Važnost utakmice je velika. Prva utakmica lige prvaka u Kazakhstanu, a u pitanju je i borba za treće mjesto i nastavak natjecanja u Europi. Domaćin se ne raspada, a gosti, iako favoriti, nisu toliko kvalitetniji da bi ovdje mogli računati na sigurne bodove. I trener gostiju u izjavi kaže da ni bod nije loš, i očito je da neće srljati, jer imaju još utakmicu na svom terenu.