25. 02. 2016.

odbojka

Vollero - Baku  1  1.10

Ulog 29.75
Rez: 32.75€

Švicarke su među ekipama koje ozbiljno računaju na final four, dok su gošće iznenadile u prvoj utakmici i dobile 3:2 na svom terenu, pa zbog toga koeficijent nije 1.01.

single

Paire - Lajović  H-2,5  2  1.75

Ulog 10€
Rez: 17,5€

Pročitao sam izjavu Pairea, pa ne mogu znati "ton", ali kaže da je tražio wild card za ovaj turnir kako bi mogao popiti piće na nekoj plaži. Kako najčešće nije važno što se kaže, već tko to kaže, kod Pairea bi moglo biti i istina (jedino što nisam baš siguran za plaže u Sao Paolu, vjerojatno je htio pozivnicu za Acapulco). U svakom slučaju, dolazi iz dvoranskih uvjeta, i ovo mu je prvi meč na zemlji ove godine. Uz podlogu, promijenio je klimu, vremensku zonu, pa je i od njega teško očekivati kvalitetnu izvedbu. Lajović je ovdje od Buenos Airesa, gdje je dobio Isnera, pa izgubio 1/4 finale od Thiema, dok je u Riu predao Ramosu, iako je nastavio igrati parove. Ovdje je u prvom kolu lako dobio Vannia, pa ako ništa drugo, osjetio je podlogu, a naviknut je na temperaturu. Iako, malo je logike u ovogodišnjim teniskim rezultatima, ovo izgleda kao dobra oklada, jer okolnosti za Pairea najblaže rečeno nisu idealne, a i da jesu, kod njega se nikada ne zna kakav će izaći na teren.

rizik

Panathinaikos - Fenerbahce  147 over  1.53
Kristianstadt - Barcelona AH+6  1.47

Ulog 15€ Koeficijent: 2.26
Rez:15€

Utakmica važna, ali naročito za Fenerbahce ne nosi veliki pritisak. Panathinaikos se bitno pojačao sa 3 Amerikanca, no tek treba vidjeti u kojoj će mjeri utjecati na igru. U svakom slučaju, u zadnjim utakmicama domaćin je redovno na 80+ postignutih koševa, a Fenerbahce dolazi nakon napornog turnira, i osvojenog kupa. No, ekipa te kvalitete teško može ostati na malom broju koševa, tim više jer Panathinaikos ove godine protiv jačih ekipa ne pokazuje obrambenu čvrstinu koja ga je krasila prijašnjih godina. Đorđević forsira nešto bržu košarku, a Obradovićev Fener može protiv svakog ritma protivnika. Ovo mi izgleda kao utakmica bliže 155/160 nego 140 koševa. # Kristianstadt je u Švedskoj dominantan, ali i u Ligi prvaka izgleda sve konkurentnije. U zadnjim nastupima uzeli su bod na svom terenu protiv Kielca, ali i pošteno namučili Vardara u Skopju. U prvoj utakmici u Španjolskoj, bilo je samo 2 razlike za Barcu. Barci je utakmica važna radio potvrde prvog mjesta u grupi, ali domaćinu je iznimno važna, pošto u zadnjem kolu idu Koldingu, pa bi sa bodom ovdje došli u priliku prestići Montpellier na 6-tom mjestu. Barcelona je kvalitetnija, ali je domaćin sakupio ponešto iskustva na ovom nivou, i trenutno ne izgledaju kao ekipa koju se može olako shvatiti. A protiv ove Barcelone se može igrati, iako su i dalje iznimno jaki. Presudan će biti napadački učinak domaćina, i ne razbraniti Šarića/De Vargasa, a sa time sudeći po zadnjim rezultatima nemaju problema.