14. 08. 2016.

niz

Feyenoord - Twente  1  1.247
Španjolska - Angola  1  1.168

Ulog 19,2 Koeficijent: 1.455 pinnacle
Rez: 27.94

Feyenoord u novu sezonu ulazi ojačan, i uvjeren da se može ubaciti u borbu za naslov. U prvom su kolu razmontirali Groningen u gostima, a tradicionalno su jači na svom stadionu. Twente je izbačen iz lige zbog financijkih malverzacija, ali su na višem sudu izborili opstanak, no to nije promijenilo financijsku situaciju, pa je Ziyech po poznavaocima jedini koji ih razdvaja od najlošijih ekipa Eredivise, a pitanje je dana kada će se objaviti da je potpisao za Ajax, ili Romu. U prvom su kolu izgubili od slabog Excelsiora na svom terenu, pa u tom okruženju na ovo gostovanje idu bez puno nade. # Za Španjolsku su stvari prilično jednostavne. Porazom su se oprostile od turnira, a pobjedom idu u doigravanje. Zadnje su 4 međusobne utakmice dobijale uvjerljivo, a i Angola se nakon početnih iznenađenja "primirila" pa bi Španjolke morale kapitalizirati razliku u kvaliteti.

sistem

Arsenal - Liverpool ODG 1.61
Stal - Dinamo (K) ODG Ne  1.66
Feyenoord H-1,5 - Twente  1  1.725

Ulog 6€ sistem 2/3  bet365
Rez: 0.44€

Dva odlična napada, protiv dvije ranjene obrane. Mertesacker i Koscielny su out, pa bi na centralnim pozicijama trebali istrčati Chambers i bočni igrač Monreal. Sa druge strane out su Sakho i novopridošli Matip, pa je Liverpool ostao na Lovrenu koji provjerava da li mu je bolja polovica na tribini ili u hotelu, i Klavan, koji se nije stigao uigrati sa novim suigračima. U zadnjih 5, 4 su utakmice završile sa ODG, pa uz ove izostanke i napadački potencijal, izgleda kao dobra ideja oklada da bi tako moglo biti i danas. # Stal je limitiran, ali tvrd, naročito na svom terenu, pa bi primljeni gol za Kijevljane mogao biti problem. U 3 kola su primili samo 1 gol, i to u trenutku kada su vodili 5:0. # Rijetko neku utakmicu stavljam na dva listića, ali Feyenoord nije ekipa koja nakon postignutog gola mijenja način igre, naročito na svom terenu, a Twente na prvi pogled izgleda poprilično nemoćno, pa vjerujem da bi moglo biti uvjerljivo.

rizik

Heracles - Willem II  AH0  1  1.50
Stromsgodset AH-1 - Start  1  1.35

Ulog 6€ Koeficijent: 2.02 Bet36
Rez. 6€

Heracles je prošlu sezonu završio 6-ti, dok je Willem II krozi doigravanje izborio opstanak. Domaćin je u novu sezonu ušao bez velikih transformacija, dok su gosti promijenili pola ekipe, i po mišljenju poznavaoca nisu napravili veliki posao, pa bi ih i ove godine mogla čekati borba za opstanak. Druga prednost je umjetna podloga na kojoj domaćin igra, što mu daje prednost zbog koje je izuzevši top ekipe, među najboljim domaćinima. Willem II je u prvom kolu na poluvremenu gubio 4:0 od Vitesea, i po izvještajima, izgledao očajno, naročito u defanzivnom dijelu. Azijski hendikep, jer domaćinu fali nekoliko igrača, a i početak je sezone. # Stromsgodset je ušao u nešto lošiju seriju zbog koncentracije na Europu, ali ispadanjem fokus se vraća na domaće prvenstvo. Na domaćem terenu imaju 8 pobjeda i 2 remija u 10 kola, a danas im dolazi Start, koji osim što je na začelju sa minimalnim šansama za poboljšanje situacije, ne zna ne primiti barem 2 gola.

single

Hannover - Furth  1  1.90  5 € pinnacle

Rez: 4.5€

5 golova NEC-u se može pripisati početku priprema, 3 protiv Hallea i Auea su protiv slabijih protivnika, ali 3 Norwichu, i naročito 4 Kaiserslauternu djeluju moćno. Furth je solidan, ali Hannover je po najavama prvi favorit za povratak u društvo najboljih, a na domaćem bi terenu morali graditi pozitivan niz, pa ovaj koeficijent djeluje neodoljivo.