12. 06. 2015.

Latvija

Hrvatska - Latvija H+4,5  2  1.50
Latvija - Nizozemska AH+1,5  2  1.60

Ulog: 1/10  Koeficijent: 2.40  Bet365
Rez:0

Nered, ne po prvi puta u HKS-u. Ne igraju Mišura, Režan, Lelas, Salopek, Vrdoljak, Zellous, a na prvoj utakmici su se ozljedile i Ivezić, Todorić i Džankić, pa je sada spemno 8 igračica. Bez svih navedenih gošće, koje nisu top, ali su solidne, nema dileme tko je veliki favorit. # Nizozemska nema drugog izlaza jer zaostaju za Češkom i Islandom, a i Turska se konsolidira. Najavljena postava sa sa puno ofanzivnih riješenja (Sneijder, Van Persie, Huntelaar, Depaj, Narsingh) pa sve govori o utakmici na jedan gol, i pritisku koji domaćin mislim da ne bi trebao izdržati. Prva utakmica u Nizozemskoj je završila 6:0, pa je ovdje za očekivati 2 razlike.

tenis

Karlović - Haase Tie break u meču  1.25
Muller - Copil tie break u meču 1.55
M. Zverev - Čilić  2  1.25

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.42 Bwin
Rez: 2.42

Oklada da će na travi u meču Karlovića biti bar jedan tie break je zicer. # Sličan mi se čini meč Mullera i Copila, jer obojica velikim servisima spašavaju situacije kada griješe, a ujedno su na returnu vrlo klimavi. # Zverev je bio vrlo dobar, danas je recimo dobar, no Čila je odličan.

rizik

Monfils - Kohlschreiber H+1,5  2  1.76

Ulog 1/10 888sport
Rez:0

Monfils je već u nakoliko navrata izjavio da mrzi igrati na travi, i da jedino o čemu razmišlja je kako se ne ozlijediti. Igra solidnu sezonu, ali i protivnik, no on za razliku od njega voli travu. Turnir je kategorije 250, pa ne mislim da će Monfils gristi do daske, dok Kohlschreiber igra doma, na turniru koji je dok se igrao u Halle-u vrlo često dolazio do završnica. Njemac je jedan od kvalitetnijih returnera na touru, i protiv velikih servera ima odličan skor, a kada natjera Francuza u izmjene, onda dolazi do izražaja kretanje na travi, a to Monfils ne radi vrhunski.