16. 05. 2015.

niz

Montpellier - PSG  3,5 Under  1.40

Ulog 1/12  Bet365
Rez:1.40

Montpellier igra izuzetno čvrsto, dok gosti stižu sa par izostanaka, od kojih je Ibrahimović najvažniji. 4 gola je palo ukupno na 5 zadnjih utakmica domaćina, pa gosti iako su kvalitetniji od ostatka lige, mislim da neće "zatrpati" domaćina.

niz

SAD - Rusija  2  1.57

Ulog 1/12  Bwin
Rez: 1.57

SAD su stigli sa "sklepanom" reprezentacijom i do sada su ugodno iznenadili. Rusi su "šarali", no sada nema zafrkancije, Stigao je i Ovechkin, i razlika u kvaliteti igrača je ogromna. Polufinale je pa pristup ne bi smio biti upitan, a ako su ozbiljni, ne bi smjeli imati problema protiv "F" ekipe SAD-a.

niz

Augsburg - Hannover  3,5 Under  1.44

Ulog 1/12  Bet365
Rez:1.44

Augsburg je zabio gol više od posljednjeg Stuttgarta, ili manje od jednog Mainza. Gosti u grčevitoj borbi za opstanak, i bod bi im danas vrijedio zlata. Najava je da će krenuti sa čak 6 defanzivaca, očito računajući na sterilnost domaćina. Iako su ovo Njemci, 4 gola mi se čine nemoguća misija.

sistem

Varese - Pescara  2  1.50
Monaco - Metz  AH-1,5  1  1.74
Liverpool - Cr. Palace  2,5 Over  1.69
Nice - Lens  1  1.57

Ulog 1/10  Sistem 2/4  888sport
Rez:1.39

Varese osim što je otpisan, i u lošem nizu, danas ima gomilu izostanaka što zbog suspenzija, što zbog ozljeda. Pescara u zadnjem kolu igra protiv Livorna, pa bi današnja pobjeda mogla lako značiti doigravanje za promociju. # Ozbiljna ekipa, sa motivom plasmana u Ligu prvaka za iduću godinu, protiv otpisane, i čini mi se prije svega mentalno raspale ekipe bez motiva. Meni, zicer dana. # Veliki dan, i mislim da tko god može treba pogledati ovu izvedbu "Youll never walk alone", jer se oprašta legenda, jedan od rijetkih koji je svoj kvart, i ekipu koja ga je stvorila pretpostavio pinki koju su mu nudili. Mislim da će ovo biti opuštenije nego inače, jer nema neki veliki bodovni značaj, a u ovoj prigodi mislim da će i pristup biti opušteniji, # Igrači i trener su "upozoreni" od strane navijača, i danas im trebaju bodobi za osiguranje statusa. Srećom, u goste im dolazi otpisana ekipa u lošem nizu, i bez 12 igrača. Možda je to i prednost, je ekipa koja će istrčati vjerojatno je uigrana jer su na treninzima često sparirali najboljoj postavi.

niz

Bielefeld - Regensburg  1  1.20
Gavrilova - Sharapova  2  1.14

Ulog: 1/12  Koeficijent: 1.37  888sport
Rez:

Nakon odlične sezone, i senzacije u kupu, domaćin danas treba potvrditi promociju. U goste stiže otpisana ekipa, u nizu poraza. # Gavrilova zabilježila rezultat karijere, ima i pobjedu protiv Marie, no to je samo dodatni motiv Sharapovoj da "stavi stvari na svoje mjesto"