08. 09. 2015.

single

Tsonga - Čilić TB prvi set  2.37

Ulog 0,5/10  bet 365
Rez: 0

Tsonga je postavljen za favorita, na dojam, iako ima dosta argumenata za suprotno. 4:1 u ozbiljnim mečevima, a i prošla godina je u glavi Marina, ali i Tsonge mislim. I tada je Marin dobijao Jazirije i Istomine prije US Opena, i gubio od jačih (od Wawrinke 61 60 u drugom i trećem setu u Cincinatiu), pa je nakon mučenja sa Simonom, kada su ga većinom otpisali laganini preko Berdycha odigrao najbolje mečeve u životu sa Fedexom i Nishikoriem. Tsonga servira odlično, i sa visokim postotkom ubačenih prvih servisa, i 90-ak % osvojenih poena nakon toga, teško će mu biti oduzeti servis, naročito u prvom setu. Svjestan je i Marin da Tsonga kada vodi, i kada stvari ne idu dobro za njega, nije isti igrač. Kada vodi, igra brzo, poteže bez puno razmišljanja, i igra sa lakoćom. Kada ga se stisne, igra manje agresivno, pada mu postotak servisa, počne gurati backhand slice, sve u svemu bitno manje opasan. Stoga će u prvom setu naročito, i Marin paziti na svoj servis, pa uz činjenicu da u njihovim mečevima nema puno break prilika za ovaj koeficijent mi se čini vrijedno probati da će dogurati do tie breaka.

tenis

Mladenović - Vinci  2  2.40

Ulog 0,5/10 bwin
Rez: 1,2

I Mladenović i Vinci dobijaju što bi trebale dobiti, uz manje ili više poteškoća dosta sigurno. Velika pobjeda Mladenović u prošlom kolu protiv Makarove, ali ova nije spremna, i vuče ozljedu butnog mišića u zadnje vrijeme, no to ne umanjuje solidno izdanje Mladenović. Ovo mi se čini 50/50 meč, sa laganom prednosti Vinci. Dodatno, Mladenović je protiv Stosur pokazala da nema jasnu ideju što raditi sa protivničkim backhand sliceom, a i Vinci je imala odmor, jer joj je Bouchard predala. Mladenović je osim teškog meča u prošlom kolu, jučer imala i težak meč u parovima, pa mislim da bi joj u odlučujućim trenucima ipak moglo ponestati goriva, u odnosu na bitno svježiju Talijanku.

rizik

Srbija U21 - Litva U21   1  1.19
Makedonija - Španjolska  2  1.19
Španjolska - Italija  H-3,5  1  1.33

Ulog 3/10 Koeficijent. 1.88 bwin
Rez: 0

Ekipa koja je miks prvaka Europe u19, i prvaka svijeta U20, protiv ekipe koja je izgubila od Andore i uvjerljivo od Slovenije. # Makedonci su uspjeli izgubiti i od Luxembourga, a danas su bez 5 igrača iz prve postave. Španjolci su prvi u skupini, ali ako ovdje propuste priliku za pobjedu, u zadnjem bi kolu mogli o direktnom plasmanu odlučivati protiv Ukraine u gostima, a vjerujem da bi to željeli izbjeći. # Španjolska se opekla protiv Srbije, i u idućem su meču protiv Turaka pokazali da su još uvijek u vrhu. Po sastavu trebala bi to biti i Italija, no u njihovoj igri fali još barem 2/3 lopte kako bi sve zvijezde mogle doći do izražaja. Nema "dubine", svi su na trici, i obrana se igra "onako". Datoni je out, a i Belinelli navodno ima problema, ali da su i svi, njihova igra nije ekipna, već soliraju, što protiv čvrstih Španjolaca neće proći, osim ako više njih neće imati "luđačke" serije šuteva.