28. 04. 2015.

još nogometa

PSG - Metz  1  1.15
Bilbao - Sociedad 3,5 Under  1.28
Rotherham - Rading  1x  1.25

Ulog 2/10  Koeficijent: 1.84  Bwin
Rez. 3.68

PSG treba tri boda. Metz je u dobroj seriji rezultata nakon što su "ispali", i igraju opuštenije i bolje. No mislim da je domaćin za njih kvlatitetom "nedodirljiv". # Bilbao i Sociedad igraju utakmicu bez nekog velikog značaja, no inače tvrde ekipe igraju lokalni derbi, gdje nitko ne želi izgubiti, a naročito ne uvjerljivo. # Rotherham se već jednom spasio, no nakon što su im oduzeta tri boda jer je nastupio igrač kojem je istekla posudba, moraju to ponovo. Ovo je zaostala utakmica, i imaju bod više od Millwala koji zadnje kolo ide Wolvesima koji još imaju neke nade za plasman u doigravanje. Iako se puno "tipstera" kladi na jedinicu, meni se čini da bi im i bod bio OK, jer zadnje kolo idu nezainteresiranom Leeds-u, a imaju i bolju gol razliku od Millwala. No, svakako ne bi smjeli izgubiti, a dolazi im Reading koji za pobjedu ne zna 8 kola, a osigurali su opstanak.

nogomet

Barcelona - Getafe AH-2,5  1  1.425
Dijon - Arles  1  1.40
Hull - Liverpool Hull broj žutih kartona 1,5 Over  1.72

Ulog 2/10  Sistem 2/3  Bet365
Rez:4.59

Barcelona je već upisala bodove, a gosti dolaze bitno oslabljeni. Getafe u slijedeća tri kola ima utakmice sa Granadom, Rayom i Eibarom gdje bi sa 3/4 boda potvrdili prvoligaški status za iduću godinu. Danas bi moglo boljeti, no čini se vrijednije sačuvati glavne snage za te utakmice. Osim toga, Messi zaostaje za Ronaldom 3 gola na listi strijelaca, i danas ima priliku utrpati 2/3 gola, što će mislim i ekipa "pogurati". # Dijon je u borbi za promociju, i današnja tri boda su "pod mus". Arles je otpisan, i bez motiva. Domaćin dobio 9 od 16 utakmica na domaćem terenu, dok su gosti izgubili 10 od 16. # Hull ima grozan raspored, i osim Burnleya igra sa ekipama iz samog vrha. Danas bi morali nešto "ubosti", ako misle ostati u ligi, jer protiv Arsenala, Man. Utd. i Tottenhama u gostima će biti još teže. Na prosjeku su od nešto više od 2 žuta po utakmici, no današnja utakmica ima veći značaj od prosjeka. Sudi Lee Probert, čiji je prosjek 4,33 žuta po utakmici.

još tenisa

Istomin - Paire  2  1.47
Carreno Busta - Lestienne  1  1.17
Souza - Andujar  2  1.34

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.30  888sport
Rez:0

Istomin "pogubljen" ove sezone, gubi redom od svakoga tko mu se nađe sa druge strane mreže. Paire se vraća nakon ozljeda, i nije neki sinonim za sigurnost, no kao i sa Gulbisom, dok Istomin igra ovako, pratiti ću koeficijente koji su preveliki zbog mjesta na rang listi. # Lestienne igra prvi ATP meč, i na Challenger razini ima svega 15-ak mečeva, a preferira brže podloge. Za mene iznenađujuće prošao kvalifikacije, no današnji protivnik je na svojoj podlozi, i nakon "odmora" tijekom sezone na betonu, dolazi njegovih 5 minuta. # Andujar je prošli tjedan razvalio kladioničare, a za to nisu bili "odgovorni" protivnici, već je njegov tenis bio na vrhunskoj razini. Dosta se natrenirao i naodmarao na betonu, ne vjerujem da je ovdje došao turistički. Ako je na 70% za Souzu će biti dovoljno.

rizik

Ka. Pliskova - Beck  1  1.21
Rodina - Bacsinszki  2  1.19
Vekić - Svitolina  0:2  1.53

Ulog: 1/10  Koeficijent. 2.20  888sport
Rez: 2.20

Dvije mlade nadolazeće vrhunske igračice, protiv igračica koje im kvalitetom ne mogu parirati. # Dona dolazi na naslovnice, ali iz krivih razloga. Igrom je daleko ispod najava njene karijere. Svitolina solidna, ništa više, no čini mi se da je to u ovom trenutku za Vekić previše.