27. 05. 2015.

rizik

Ludwigshafen - Bergisher  1  1.57
Teplice - Liberec  3,5 Under  1.33

Ulog: 1/10  Koeficijent 2.09 Bwin
Rez: 2.09

Ludwigshafen danas ovo mora dobiti, da bi imao priliku u zadnjem kolu protiv Mindena izboriti opstanak. Srećom po njih, dolazi im opušeni Bergisher, jer su u zadnjoj utakmici na svom terenu osigurali Bundesligu i iduće godine. Inače su gosti najlošiji gostujući sastav lige, a domaćin ih je dobio i u prvoj utakmici na njihovom terenu. # Finale kupa, uvjerljivo treće ekipe u Češkoj, i Libereca, koji je solidnim drugim dijelom prvenstva osigurao opstanak. Međusobne utakmice ove sezone ne obiluju golovima, veliki značaj današnje utakmice govori da bi trebalo biti tvrdo, pa mi se ovaj koeficijent sviđa za ovakav listić.

niz

Estrella/Souza - Pospisil/Sock  2  1.26
Arraubarena/Begu - Arcangioli/Paquet  1  1.14

Ulog 1.5/12 Koeficijent: 1.44 Bwin
Rez. 2.16

Estrella očito ima problema sa ramenom i servisom, pa nisam siguran da će se ovo igrati, no mislim da će htjeti pokupiti ček za nastup u prvom kolu kada su već ovdje. Pospišil i Sock su jedan od najboljih parova na touru, pa ne vjerujem da će propustiti ovu priliku za lagani prolazak kola na GS, iako im zemlja baš i nije omiljena podloga. # Dvije vrlo solidne igračice u paru, protiv domaćih igračica sa pozivnicom, koje ni na najmanjim turnirima nemaju nekog uspjeha, tek pobjedu tu i tamo. Opet Grand Slam turnir, solidni bodovi, solidan ček, pa ne vjerujem da će se šaliti kao što bi bilo na nekom manjem turniru.

tenis

Klizan - Simon 3,5 Over 1.57
Tsonga - Sela H-10,5  2  1.72
Suarez - Razzano 17,5 Over  1.80  void
Monaco - Gabashvili H-4,5  1  1.72

Ulog 1/10  Sistem 2/4  Bet 365
Rez:0

Klizan je u stanju od Đokovića izgubiti set 6:0, pa dobiti idući. Dobiti set Đokoviću, pa izgubiti set od Džumhura, pa mu nabiti kvrgu. Simon nije puno bolji. Stalna je samo nestalnost, a onda mi se oklada da ovo neće završiti u 3 seta čini kao odlična ideja. # Tsonga se nakon ozljede vraća i igra solidno, no ne vrhunski. Sela sigurno nije zemljaš, no u karijeri ima 100-injak mečeva na zemlji, pa nije ni totalni papak. Vjerojatno ne razmišlja intenzivno o protivniku u trećem kolu, ali pred punim stadionom mislim da se neće ni blamirati. Tsonga nije baš poznat kao vrhunski na returnu, a i broj neprisiljenih je veći nego vrhunskim igračima, pa mi se ovaj hendikep čini ipak malo previše. # Suarez igra odlično, no ne "razbija" svoje protivnice. U mečevima ima često "rupe" koje su je prijašnjih godina koštale mečeva, a sada ju često koštaju setova, ali ove godine je ispod ove granice dobila samo Watson i Kvitovu. U over je išla sa Rodinom, Benčić, Diyas, Georges, Barthel. Razzano je pred kraj karijere, domaća publika sigurno će ju nositi, pa iako nije u najboljem izdanju (a bila je i 16-ta igračica svijeta), mislim da može do 6 gemova. # Gabashvili se zbog niza loših rezultata spustio na challenger razinu, i dobio što je tražio. Pobjede u nizu i samopouzdanje koje mu je falilo. Rezultat je odličan meč protiv Lopeza, no danas ga čeka sasvim drugačiji meč. Njemu odgovara Lopezova igra kratkih poena, jer na ovako sporoj podlozi, daje puno prilika. Monaco će od njega tražiti izmjene sa puno udaraca, raditi krvavo za svaki poen, a tu mislim da Gabashvili nije toliko dobar. U početku će biti borbeno, no mislim da će barem jedan set Monaco dobiti uvjerljivo, što bi uz pobjedu koju očekujem bilo dovoljno za ovaj hendikep.