07. 03. 2016.

bankrol

Nakon tjedan dana, tabela je pod "rezultati". Vikend je mogao biti i malo bolji, no tjedan je u plusu 43€, što znači da je bankrol 293€, plus 30€ za zicere. Još se stignete uključiti u "akciju".
Još jedno objašnjenje. Bankroll nije dnevni ulog, ili iznos za koji ćemo se kladiti. To je svota koju se odvoji za klađenje. Taj iznos određuje dnevni ulug, ili ulog po okladi. U prvom tjednu max. ulog je bio 60-ak €, i to je na bankrol od 300€ najviše što će se uložiti u jednom danu, dok po okladi to znači da je 20-ak € maksimalna oklada. Naravno, kod "niza" je to početna oklada koju pogađanjem povećavamo, ali osnovna oklada je 20€, a nakon toga je povećavanje iznosa oklade "na račun kladionice", odnosno okladu povećavamo za dobitak, pa ne utječe na bankroll.

ponedjeljak

Budućnost - Cibona H-6  1  1.30
Banvit - Fenerbahce AH -12  1  1.31
Ricoh - Aranas  52,5  under  1.30

Ulog 7€ Koeficijent: 2.22
Rez:n 8,54€

Utakmica zadnjeg kola bez rezultatske važnosti, a Cibona će biti bez Žižića Jr., ali i sa starom gardom (Žižić Sr., Hukić, Rozić) nakon gustog rasporeda, a i da su svi na parketu, i fit, domaćin je ove sezone dominirao ligom, i na domaće parketu uglavnom "udavio" protivnike. Bliži se play off, brusi se forma, pa iako danas ne očekujem "ubijanje" u obrani, neće biti ni prijateljska utakmica. Ova se oklada može igrati u bet365, pod spread 3 way. # Fenerbahce je kvalitetniji od Banvita, ali obzirom na situaciju u Europi, ali i u domaćoj ligi, Obradović je preiskusan trener da ne bi malko otpustio gas, i ekipu pripremio optimalno za najvažniji dio sezone. U ovom trenutku ne izgledaju tako nedodirljivo, a domaćinu su bodovi vrlo važni u borbi za play off, a zadnjih sezona muče Fenera, naročito na svom terenu. Ako i neće moći do bodova, ne čini mi se da bi ih Fener trebao razbiti. # Odlučujuća utakmica za ove dvije ekipe, jer do kraja je ostalo malo, a rasporedi im ne idu na ruku, pa ako Ricoh ovo dobije, tri boda za Aranas bi mogla biti nedostižna prednost. Ricoh je, posebno na domaćem terenu, ekipa koja želi utakmicu na 40-ak golova. Ofanzivno nemaju klasu, ni širinu, pa će pokušati svesti Aranas na 20, ili manje golova. Ricoh na 30 u čitavom prvenstvu nije stigao, a u ovako važnoj utakmici to bi bila senzacija. Aranas je na većem prosjeku, ali dižu ga utakmice protiv jačih ekipa koje se pretvore u laganini nadtrčavanje na +7/8, dok u utakmicama u kojima mogu do bodova, i oni igraju čvršće. Protiv Ricoha prva je utakmica završila na 45 golova, a tako nešto je za očekivati i danas.