29. 04. 2015.

kauboji

Arminia - Wolfsburg  2  1.55
Juventus - Fiorentina  1  1.70
Norveška - Hrvatska  2  1.40

Ulog: 2/10  Sistem 2/3  Bwin
Rez: 1.76

Wolfsburg je u zadnjim utakmicama pao nakon serije "u transu", no manji koeficijent je bio i protiv nekih prvoligaša, a Arminia uz dužno štovanje zbog ostvarenog rezultata, ipak je trećeligaš. # Juve igra polufinale lige prvaka za tjedan dana, pa očekujem danas glavne poluge na terenu, a odmorko za vikend. Fiorentina kao da se opredijelila za Euro ligu, pa u prvenstvu trokira. Kolika je razlika Juve je pokazao u kupu, kada su pod pritiskom u gostima lako pregazili današnjeg gosta. # Nadam se povratku "zdravog razuma" u Hrvatskoj reprezentaciji. Vraća se Vuković, i valjda će prestati "skakutanje" u obrani, i vratiti se dobra stara agresivna duboka obrana. Norvežani u laganom padu, igrači više ne dolaze iz Njemačke, već većinom iz Švedske i Danske lige, koje su svakako na visokom, no ne i na najvišem nivou. Na svakom mjestu je Hrvatska jača. Obzirom da je ovo prva utakmica novog stožera, mislim da neće biti šetanja.

ziceri

Leicester - Chelsea  x2  1.21
Babos/Mladenović - Bonaventura/Schuur  1  1.18
Dresden - Stuttgart  1  1.14

Ulog 3/10  Koeficijent: 1.63  888sport
Rez: 4.89

Chelsea bi ovo morao dobiti, no "Boring One" ne riskira, ide po titulu. # Babos i Mladenović dominiraju, dok su današnje protivnice solidne, ali na ITF razini gdje imaju i osvojenih turnira. Top par WTA, protiv vrlo dobrog para na ITF razini. # Njemačka odbojka, Dresden u sezoni izgubio samo 2 utakmice, dok su gošće ove godine iznenadile. Rezultat u seriji je 2:1 za Dresden, nakon pobjede u gostima, a dodatno bitno je da gošće dolaze bez najbolje igračice koja je operirala slijepo crijevo.

tenis

Souza - Andujar  2  1.34
Muguruza - Mladenović  1  1.16
Pennetta - Siegemund  1  1.30
Pliskova Ka. - Pironkova  1  1.35

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.73  888sport
Rez.0

Prvi par je neodigran od jučer, a dan odmora više svakako nije naškodio Andujaru. # Muguruza je jedna od igračica koja će u idućem periodu krojiti vrh rang liste, ako ju ne "napadnu" sindromi ženskog tenisa. Mladenović solidna, ali daleko sigurnija na tvrdim podlogama. # Pennetta igra na refule, a sada mi se čini da je red na dobar period. Meč ovisi o njoj, i ako bude na svom nivou ovo će dobiti. # Pliskova, kao i Pironkova više voli brze podloge, ali ovo je domaći turnir, ona prva nositeljica, a protivnica na zemlji eventualno sadi cvijeće. Godišnje odigra 4/5 mečeva jer mora zbog Roland Garrosa.