20. 07. 2016.

niz

Fabbiano - Džumhur  2  1.30
Kudla/Tiafoe - Mergea/Tecau  2  1.25

Ulog: 22.50 Koeficijent: 1.62 bet365
Rez: 36.45

Fabbiano kao da se prebacuje na brže podloge, pa trpe rezultati na zemlji na kojoj je ove sezone na skoru 5:12. Radi se o igraču koji se solidno snalazi na challenger razini koja ga je dovela na prag top 100, ali na ATP razini ima svega 3 pobjede, sve na betonu, početkom sezone. U zadnje dvije sezone igrali su 2 puta na zemlji, i oba je meča Džumhur dobio lako. Kada se tome doda nastup u Davis kupu, ali i pobjeda protiv Almagra ovdje u prvom kolu, teško mi je zamisliti drugačiji ishod. # Mergea i Tecau spadaju u sam vrh, što govori i ranking (17-ti, 11-ti), a startaju sa finalnim uigravanjem za OI. Ove sezone su već odigrali ponešto, i na skoru su 7:1. O Kudli i Tiafoeu govori ranking (Kudla 433-ći, Tiafoe bez rankinga), ali i skor (Kudla 7:15 u zadnje dvije sezone, a Tifoe 0:6), pa sve izgleda kao da meč ima samo jedan mogući ishod.

single

Celik/Peterson - Knoll/Krunić  2  1.80

Ulog 5€ bet365
Rez: 5€

Za ovaj koeficijent razlog može biti isključivo vjerovanje da se Krunić i/ili Knoll spremaju u Ameriku pa bi ovdje trebale tankirati ovaj meč, jer u koliko nije tako razlika u klasi je velika. Knoll i Krunić su zajedno odigrale 3 turnira, od kojih su jedan osvojile, a u ostala dva igrale finala, dok domaće igračice niti na ITF razini nisu neka sila.

nogomet

Astana - Žalgiris I pol. 1,5 under  1.34
Trenčin - Olimpija  1,5 over  1.20
Čorić - Sugita  1  1.28

Ulog 10€ Koeficijent: 2.06 bwin
Rez: 10.60€

Prva je utakmica završila 0:0, i iako je Astana bila nešto bolja, nije to bila dominacija koja bi garantirala lagani posao u uzvratu. Svakako su favoriti, ali znaju da bi primljeni gol bio veliki problem, pa ne vjerujem da će od početka krenuti previše rizično. Stoga u prvom dijelu očekujem tvrdu utakmicu kakva je bila i prva. # Olimpija je nakon 0:4 uspjela zabiti tri gola i ostaviti neke šanse, a vjerujem da će pokušati ofanzivnim pristupom zabiti potrebna barem 2 gola. Kako obrane u prvoj utakmici nisu pokazale sigurnost, i uz rezerviraniji pristup domaćina, 2 gola ne bi smjela izostati. # Čorić je dodao još jedan legendarni meč u svoju zbirku, i čudo je kakvu glavu ima taj "klinac". Sa tim dodatnim samopouzdanjem jednostavno ne mogu zamisliti da izgubi ovakav meč od igrača ranga Sugite. #