24. 04. 2015.

popravak

Mordovia - Ural  2,5 Under  1.40
Brasov - Rapid Ipol. 1,5 Under  1.25 al su se raspucali. :-)
Kristianstadt - Ystadt  1  1.25

Ulog 1/10  Koeficijent. 2.19  Bwin
Rez.0

Dvoumio sam se i očito krivo izabrao. Ovo je popravak.

sistem

St.Polten - LASK  AH0  1  1.90
Draganja/Kontinen - Granolers/Lopez  2  1.44
Kerber - Makarova  1  1.40
Liefering - A. Lustenau  1  1.53

Ulog 1/10  sistem 2/4  Bet365
Rez:0

LASK se polakomio u sezoni 11/12 i nakon što nije dobio licencu zbog dugova, umjesto u prvu ligu, spuznuo u treću sa rekordnim 61 bodom. Ove su sezone procijenili da nemaju financijske i organizacione uvjete za prvu ligu, pa su nakon prvog dijela otvorili "rasprodaju". Već se zna da iduće godine dolazi novi trener, pa su maksimalno nemotivirani. Rezultira to sa 6 poraza i x-om u zadnjih 7 kola. Domaćin ima nezgodni raspored, pa bi mu ova tri boda bila zlata vrijedna jer iako na 5-om mjestu, samo je 5 bodova iznad mulja. # Draganja i Kontinen su odlično započeli sezonu u Zagrebu i Marseillu, no na brzoj podlozi, i protiv protivnika koji ne spadaju u sam vrh. Španjolci to svakako jesu, i igra se na "domaćoj podlozi", a na zemlji su Granolers i Lopez veliki favoriti. # Kerber od kada je došla na zemlju ima 8:0, dok je Makarova bolje rangirana, ali nikada nije ostvarila velike rezultate na ovoj podlozi. Domaća igračica je u prošlom kolu izbacila Šarapovu, pa mi se danas čini kao veliki favorit. # Liefering raspucan, na putu u prvu ligu, gosti prosječni, igraju toplo/hladno. Domaćin ovakve utakmice dobija uvjerljivo.

niz

Nurnberg - Sandhausen  3,5  Under  1.27
Sakamoto - Rola  2  1.15

Ulog 2.62 Koeficijent: 1.46  888sport
Rez: 3,83

Nurnberg 7, Sandhausen 9 bodova iznad mulja. U iduća 2 kola igraju protiv ekipa koje se bore za promociju, pa ovdje nikome ne bi bilo ugodno izgubiti jer bi se mulj mogao neuogodno približiti. U Nurnbergu najbolji strijelac je nekadašnji "plavi" Sylvester, pa me ne čudi neefikasnost. Mislim da obje ekipe razmišljaju o "vrapcu u ruci". # Sakamoto je imao nevjerojatnu sreću jer mu se Clezar ozlijedo prilikom serviranja za meč. Onda je u drugom kolu dobio sebi ravnog protivnika. Inače je sedamsto i neki igrač na ljestvici. Za Slovenca vrijedi isto što i jučer. Trebaju mu bodovi da ne bi morao igrati kvale za Roland Garros. U četvrtfinalu nije mogao dobiti lakšeg suparnika.

ranoranioci

Ufa - Kuban  2,5 Under  1.42
Brasov - Rapid Ipol. 1,5 Under  1.25
Kristianstadt - Ystad  1  1.25

Ulog 1/10  Koeficijent: 2.22 Bwin
Rez: 0

Ufa se grčevito bori, dok je Kuban prividno u sigurnoj sredini, no ako ovo izgube, slijede im CSKA, Din. (M), pa gostovanje kod Rubina, i brzo bi se zona sumraka mogla približiti. Zato mislim da je danas vrabac u ruci, i 0:0 vrlo izgledna opcija. # Brasov i Rapid u mulju i kao što već rekoh za Rumunjsku ligu, ovdje golovi padaju kao snijeg na Braču. Zbog koeficijenta sam se odlučio za prvo poluvrijeme manje od 2 gola. # Polufinale play offa u Švedskoj, domaćinu prolazna stanica, a gostu dobar rezultat. Tradicionalno ih doma lako riješavaju sa 10-ak razlike. Ako i ne bude toliko, mislim da je domaćinima stalo da pojednostave ovu seriju prije finala, a to bi domaćim kiksom bilo kompromitirano.