17. 06. 2015.

Stanimal

Anderson - Wawrinka H+2,5 2  1.73 80% prvog servisa. To još nisam vidio.

Ulog 1/10 888sport
Rez:

Probao sam sa okladom kontra Wawrinke, čisto da vidim kakav je osjećaj, i završio sa time za ovu godinu. Mislio sam da će po svom običaju nakon velikog rezultata malkice "opustiti", no Stan igra izvanredno, i puca od samopouzdanja. Anderson ga je prošle godine dobio tri puta, no na Američkoj turneji Stan je igrao mlitavo, jer je Švicarce čekao super važni meč u polufinalu Davis Cupa, koji je bio glavni cilj sezone, i najvažnije je bilo da se čuva od ozljeda. Zgodan je bio detalj jučer kada je Kyrgios izvalio "Bože, učini da nestanem sa terena" koliko je bio nemoćan. Anderson ima veliki servis i solidnu igru za travu, no kod njega je važan detalj da protiv top 10 ove godine ima 0:5, a u karijeri 7:42, a Wawrinka nije top 10 kada igra ovako, već je najbolji.

tenis

Karlović - Zverev Tie break u meču 1.30
Azarenka - Diyas 2:0  1.55 void

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.02 Bwin
Rez: 1.30

Igrati na tie break kod Karlovića je "no brainer". # Diyas solidna na travi, no njena se igra bazira na sigurnim udarcima koji Azarenku ne mogu "raniti". U takvim izmjenama nema puno šanse. Od igračica ranga Azarenke ove godine redovno gubi bez osvojenog seta, i ne vidim razlog da tako ne bude i danas. Jučer je Azarenka gubila 4:0, i Lepchenko je imala 3 lopte za 5:0, i ipak nije uspjela uzeti set.

rizik

Rojer/Tecau - Brown/Struff  1  1.33
Isner/Querrey - Bolelli/Goffin  1  1.50

Ulog 1/10 Koeficijent 2.0 Bwin
Rez:2.0

Rojer i Tecau su top par, i vrlo rijetko gube od bitno slabijih parova. U zadnjih 10 mečeva imaju 2 poraza, oba od osvajača turnira (Karlović/Kubot, i Dodig/Melo). Za razliku od njih Brown češće, a Struff vrlo rijetko igraju parove, i njihov ranking (73, odnosno 173), kaže da se ne radi o vrhu. # Bolelli ima velikih rezultata u paru, no mahom na zemlji, dok je Goffinov ranking preko 1000, što sve govori. Osim toga Bolelli je i singl odigrao mlitavo, pa sumnjam da ovdje ima velike ambicije. Amerikanci imaju problema na returnu, ali protivnici i nisu neki veliki serveri, a i problem je kada se na tvom servisu stalno igra, dok si na protivnički servis uglavnom nemoćan.