02. 07. 2016.

ziceri

Rae/Smith - Makarova/Vesnina  2  1.15
Herbert - Mahut  2  1.07

Ulog 20€ koeficijent: 1.23 bwin
Rez: 24.6 €

Rae i Smith su na pragu top 100 zahvaljujući ITF turnirima, dok na WTA imaju samo 3 pobjede, doduše na Grand slamovima u Australiji i u Parizu, ali kao posljedicu dobrog ždrijeba. Ovdje sa ždrijebom nisu imale sreće, jer Makarova i Vesnina ove sezone su na skoru 12:3, a ovdje brane prošlogodišnje polufinale. Razlika u klasi. # Nastavak meča u kojem Mahut ima već 2 seta, i u trećem setu je 2:1 bez breakova. Ishod u kojem Herbert okreće meč, izgleda mi nevjerojatan.

parovi

Watson/Kontinen - Chirico/Kudla  1  1.36 void
Fognini/Seppi - Inglot/Nestor  2  1.36

Ulog 10€ Koeficijent: 1.85 bwin
Rez: 3.7€

Kudla u zadnje dvije sezone ima ukupno 7 pobjeda i 15 poraza, a njemu je ovo, kao i Chirico, prvi meč u mixu u karijeri. Chirico je i skorom, i iskustvom na istoj razini. Kontinen i Watson su kvalitetniji parski igrači/ce, a imaju i iskustva u mix konkurenciji, a nakon ispadanja u singleu, vjerujem da bi Watson željela još malo uživati u Wimbledonu pred domaćom publikom. # Fognini je imao sa Bollelijem vrhunskih rezultata, ali ne na travi. Skor 1:8 ove sezone govori da se baš i nije fokusirao na parove, a i na travi u karijeri ima 1:8. Nakon ozljede, pa svadbe, a nakon ispadanja iz single konkurencije, nisam baš uvjeren da ovdje ozbiljno računa na neki veliki rezultat, kao ni Seppi, koji je u karijeri debelo u negativnom skoru. Inglot i Nestor su prije Wimbledona osvojilli Nottingham, a obojica na travi imaju odličan skor kroz karijeru, pa mi izgledaju kao veliki favoriti.

rizik

Xamax - Lausanne  2,5 over  1.60
Kuznetsov - Nishikori I set 10,5 under  1.50

Ulog 6€ Koeficijent: 2.40 bet365
Rez: 6€

Švicarske ekipe u prijateljskim utakmicama prije prvenstva tradicionalno "trpaju" pa se granica od 3 gola čini niskom. # Dva igrača koji će igrati meč u kojem će se odlučivati u razmjenama sa osnovne linije, pa iako je na travi tie break uvijek moguć, šansa u ovakvom meču je ipak veća da će biti break prilika, i da će se set riješiti bez produžetka. Obojica su u čitavoj sezoni samo 3 puta igrali produženi prvi set, i to protiv igrača kao što su Kyrgios, Isner, Karlović...