29. 08. 2015.

rizik

Maribor - Krka  1  1.33
Dinamo II - Zadar  1  1.34
Herbert - Anderson  2  1.22

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.17 bwin
Rez: 0

O Mariboru rečeno. # Dinamo II je novak u drugoj ligi, no imena Rukavine, Lime, Borasa, Cekicia, Mamića, Olma.. govore o ekipi koja bi i u prvoj ligi bila kompetitivna, no tamo ne može, pa će biti svačega u drugom dijelu prvenstva. Za sada su doma lako riješili Dragovoljca, i izgubili u gostima kod vodećeg Šibenika. Mladi igrači uglavnom bolje izvedbe pružaju na domaćem terenu. Zadar se raspao nakon što je "papa Štrumpf" završio u Remetincu. Napustili ih svi igrači, a i Štimac je digao sidro kada je vidio sa kakvom ekipom raspolaže. Za sada doma u dvije utakmice nisu zabili , ali su popili 5, pa 3 gola. # Osvojiti naslov pobjedama protiv Jaziria i Herberta u polufinalu i finalu izgleda kao jači challenger turnir, a ne ATP 500 turnir. No Andersonu neće smetati. Herbert je ugodno iznenadio druge, vjerujem i sebe, no iza njega je tjedan u kojem je odigrao 8 mečeva, a zadnja dva u dugačka 3 seta, pa vjerujem da je ponestalo goriva za optimalnu izvedbu. A i sa time bi protiv Andersona imao malo šansi.

sistem

Obzirom da zadnjih dana sistem ili serijski pogađam, ili serijski promašujem, izaberite si od navedenih parova što Vam se čini kao dobra ideja, a ja sam odigrao 3/6.

Stuttgart - Frankfurt 2,5 Over  1.54
Dinamo - Slaven  2,5 Over  1.50
Lincoln - Grisby  2,5 Over  1.92
Man. C. - Watford AH-1,5  1  1.56
Maribor - Krka AH-1,5  1  1.85
Safarova - Kvitova AH+2,5  2  1.80

Stuttgart ima ofanzivni potencijal, i Didavi, Kostić, Harnik i Ginczek nisu loši. No kakva im je obrana, morati će zabijati više. Nameću jurnjavu, koja, kao što sam već pisao, ima šanse glinenog goluba izaći u under golova. # Kada ekipa početkom sezone ostvari rezultat, i priskrbi 15-ak mil. €, onda se bar na trenutak zaboravljaju sve brige, i trenira se i igra sa smješkom. Dolazi Slaven, sa izgleda odličnim trenerom Kopićem, koji nakon odlične prošle sezone sa Zagrebom, i ovu "ekipu anonimaca" dotjeruje, i igraju dopadljivi nogomet. Obrana slabiji dio ekipe, pa će Dinamo zabiti po koji, ali ni Slaven nije bez šansi zabiti kraj "redizajnirane" obrane Dinama. # Lokalni derbi, u kojem se po pisanju znalaca, igra na život i smrt, i vijest je ako ekipe završe utakmicu kompletne. U svih 5 do sada odigranih utakmica, obje ekipe zabijale, i primale golove, a na prosjeku su od 4 gola po utakmici. # Man.C igra netipično, i u jednom trenutku u 16-tercu nema nikoga, u idućem je tamo 3/4 igrača. Kolarov i Sterling, Navas i Sagna danas na bokovima, i Aguero, Silva i Yaya koji lutaju oko ii po kaznenom, i vrlo su teški za braniti. A naročito obzirom da je Watford sa novim trenerom, i puno novih igrača, pa je ova ekipa odigrala zajedno tek par utakmica. Izgledaju tvrdo, no danas je to druga priča. # Maribor je bio načet ozljedama, pa se nadovezao šok u Europskim kvalifikacijama, pa se na to nadovezao nesporazum trenera i nekih igrača, i sve je to rezultiralo ovim rezultatima. Trener je promijenjen, pa se vraćaju ozlijeđeni i "ozlijeđeni" igrači, i kada su blizu svog nivoa, prejaki su za svoju ligu. Krka je krenula dobro, no radi se o ekipi koja će se boriti za opstanak. U zadnje dvije utakmice stiglo je otrežnjenje, i po 4 gola primljena od Kopra i Domžala. Moralo bi i danas tu negdje. # Kvitova izgleda sve bolje iz kola u kolo, i napunila se samopouzdanjem, i udara sve čvršće i sve sigurnije. Igrale 6 puta, i svih 6 je dobila Kvitova, i u svim mečevima preko ovog hendikepa. Safarova odlična, no ima u mečevima "crne rupe" koje će protiv Kvitove teško nadoknaditi.