07. 08. 2016.

nogomet/tenis

Kolumbija - Japan  2,5 over  1.621
Cuevas H-3,5 - Basilashvili  1  1.523

Ulog 5€ Koeficijent: 2.46 pinnacle
Rez: 7.30€

Kolumbija je u prvom kolu ispustila 3 boda i odigrala 22 sa Švedskom, dok je Japan po svima koji su gledali "divlja" ekipa kojoj je samo ofanziva na pameti. Kolumbija treba 3 boda kako u zadnjem kolu ne bi bili u nezgodnoj situaciji protiv Nigerije, dok Japanu 3 boda trebaju kako bi zadržali neke izglede za prolaz, pa se 3 gola od dvije ekipe koje su prvo kolo odigrale sa ukupno 13 golova čine  vrlo izvjesna. # Cuevas je zemljaš prije svega, a to znači upornost i konstantnost. Basilashvili oscilira od vrlo dobroga do jako lošega, što protiv ovakvog tipa igrača uglavnom ne završava dobro. Mislim da ga razbiti ne može, kao ni držati tempo Cuevasa, pa meni to liči na jednosmjernu ulicu.

singlovi

Start - Odd  2  1.709  6€ pinnacle
Strycova - Errani  2  2.46  4€ pinnacle

Rez: 10.10€

Domaćin je debelo na začelju, i praktično su mu šanse za opstanak svedene na teoriju. Odd je u vrhu, a tamo namjerava i ostati, pa nakon što su završili Europske obaveze za ovu sezonu, ostaje izboriti ih i iduće sezone. Start jednostavno nije u stanju ne primiti barem 2 gola i protiv slabijih ekipa od Odda, a vjerujem da gosti neće dozvoliti previše problema pred svojim golom, jer znaju da se ne trebaju žuriti jer će prilike za zabiti dobiti. # Tko je vidio masakr u finalu Dubaia, ne može odoljeti ovom koeficijentu. Nije samo taj meč razlog okladi na Errani, već je u međusobnim ogledima Talijanka uvjerljiva (6:1).

rizik

Shakhtar H-1 - Oleksandrija  1  1.50
Ferrer - Istomin 1  1.28
Nigerija - Argentina  2  1.14

Ulog 6€ Koeficijent: 2.20 bet365
Rez: 6€

Shakhtar je bio prisiljen smanjiti ulaganja, pa samim time i ekipa je nešto slabija nego su to navikli, ali svejedno je veliko iznenađenje ispadanje od Young Boysa. Ostaje Europska liga ako ju izbore, ali još uvijek su u Ukrainskim okvirima iznimno jaki. Gosti su dva puta popili 3 komada od Hajduka, pa nisu svježiji, a po viđenom radi se ipak o skromnoj ekipi. # Ferrer ove sezone nije na razini top igrača na kakvog smo navikli, no i takav bi morao biti za Istomina prevelika prepreka. # Argentina je (pre)iskusna, a u pripremnim utakmicama dobijali su vrhunske ekipe (Srbija, Francuska), ali i Nigeriju sa 22 razlike. Sada se računa za ozbiljno, pa sumnjam da se toliko u ovih par dana promijenilo.