08. 05. 2015.

niz

Galatasaray - Konya  1  1.22
PSG - Guingamp  1  1.14

Ulog 1.49  Koeficijent: 1.38 Bet365
Rez:2.06

Konya je solidna ekipica, mirna u sredini ljestvice. U ovoj situaciji gdje je domaćinu bitan svaki gol, a kamoli bod, teško je zamisliti drugačiji ishod od pobjede Galatasaraya. # Isto vrijedi za PSG i Guingamp.

sitem

Telstar - Helmond  2,5 Over  1.53
Matkowski/Zimonjić - Čilić/Troicki  1  1.53
Berdych - Isner  H -2,5  1  1.70
Cork - Sligo  1  1.55
RB Leipzig - Sandhausen  1  1.70

Ulog 1/10  Sistem 3/5 Bwin
Rez: 0.36

Telstar i Helmond završavaju razočaravajuću sezonu, a o koncentraciji govore neki od posljednjih rezultata, tipa 0:4, 5:0, 0:7 i sl. Danas bi to "morala" biti golijada. # Čilić i Troicki niti su specijalisti, a čini mi se da im je važnije pripremiti se za RG, nego ganjati rezultat u parovima. Matkowski i Zimonjić su počeli igrati stalno ove godine, i gube od vrhunskih, a mislim da to Čilić i Troicki ipak nisu. # Cork se diže zadnih 2/3 sezone (prošle doprvaci, 2 boda iza Dundalka), dok Sligo nakon osvojenog prvenstva prije 4 godine, u laganom padu. U zadnjih 30 utakmica na domaćem terenu Cork izgubio samo dvije od Dundalka, dok je Sligo u gostima skroman. # Gazda RB-a, miksa ekipe iz Austrije, Italije i Njemačke, jer je vlasnik više ekipa iz tih zemalja. Mislim da mu je Njemačka najvažnija, jer je i najveće "tržište". Tako je ovdje parkirao i Hrvatskog reprezentativca Rebića, a Bundesliga mu bježi (no neće dugo ako se ne varam), no šanse još postoje. Gosti su sigurni, a mislim da to zadovoljava njihove ambicije.

svega po malo

Juventus - Pienas Z.  1  1.40
Millman - Mathieu  2  1.36
Strasbourg - Amiens  1  1.36

Ulog 1/10  Koeficijent. 2.59  Bwin
Rez:

Litvanska košarka, doigravanje, i čudna serija. Sve tri pobjede su otišle gostima. Negdje to treba stati, a i 3 vrlo važna igrača gostiju nisu igrali prošlu utakmicu, a danas ako i nastupi neki od njih, nisu fit. # Mathieu ovdje ima motiva, jer se misli što je brže moguće vratiti u prvih 100, a nakon 2 meča gdje me je izmasakrirao, Millman i dalje mislim da na zemlji nije kvaliteta koja može ugroziti Francuza. # Strasbourgove šanse za promociju su minimalne, no ono što mogu je dobiti svoje utakmice, i nadati se da će u zadnja 3 kola Bourg kiksati. Amiens se opustio, jer ne može ispasti, a ni bitno promijeniti sadašnji plasman. Domaćin u nizu od 4 pobjede u 5 kola, i danas je jasni favorit.

niz

S. Williams - Kvitova  1  1.16 da je u pitanju Starace, a ne Serena dobio bi suspenziju zbog tankiranja
Red Star - Istres  1  1.18

Ulog: 1.53  Koeficijent: 1.37  Bwin
Rez:

Kvitova ima snažne udarce, Serena jače. Kvitova ima jako dobar servis, Serena bolji. Kretanje, glava, ukratko manje više sve je na strani Serene. # Red Star današnjom pobjedom osigurava promociju. Istres otpisan, od ekipa ranga današnjeg domaćina gubi uvjerljivo.