02. 07. 2015.

još tenisa

Dolgopolov - Karlović 3,5 Over  1.53
Jurak/Konjuh - Kops J/Spears  2  1.30 keširano
Mayer/Schwartzman - Dodig/Melo  2 1.11 void

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.21 Bet365
Rez: 1.93

Ovdje će biti borbe. Teško je zamisliti meč u kojem će nekome ići glatko. Teško je predvidjeti pobjednika, no čini mi se malo moguće da netko prođe glatko. # Jurak je specijalistica za parove, no iz godine u godinu u negativnom skoru, dok Konjuh ima kvalitetu, no ne i iskustva. Protivnice nemaju kontinuitet, i veliki rezultat, no imaju pobjede protiv većine top parova. Na travi ove godine 6:1, pa mislim da će iznenađenje iz prvog kola ostati domet curki. # Teško mi je zamisliti da će Ivan i Melo ispasti u prvom kolu, iako protivnici nisu bezazleni. Osvajanjem RG mislim da je cilj br. 1, a u to se prvo kolo Wimbledona nikako ne uklapa.
genijalno je kada te "krene" pa parovi padaju za "suze roniti". U sistemskim okladama "izgubio sam" 6 tie breakova, koji su lomili par iz dobitnog u looserski. Zgodno je za primjetiti da istovremeno niti jedan nije otišao na "moju" stranu. Kada se tom dodaju mečevi sa okladama da će biti TB u meču, a odigralo se 11 setova bez TB, a nije da nije bilo servisa za TB, i break lopti za isti, onda treba puno energije za duboko udahnuti i nastaviti "tvrdoglaviti", jer će se vratiti. Garant.

još tenisa

Betov/Bury - Corrie/Edmund  1  1.57
Lindstedt/Melzer - Bhupati/Tipsarević  1  1.48
Paire - Bautista +5,5  2  1.80
Groenefeld/Vandeweghe - Maria/Brengle  1  1.48
Muller/Qureshi - Becker/Maytin  1  1.30

Ulog 2/10  Sistem 3/5  Bwin
Rez:2.47

Betov i Bury su limitirani, no solidni i čvrsti. Ovdje su prošli kvalifikacije, i ne treba očekivati od njih velike stvari, no rijetko gube kada su favoriti. Domaći su neuigrani, i osim toga Edmund vuče ozljedu ramena, pa na servisu ima problema. No osnovni razlog za okladu je koeficijent, za koji mislim da je neodoljiv obzirom na okolnosti. # Lindstedt i Jurgen pamte i bolje dane, no još su solidni, dok se za protivnike to baš i ne može reći. Bhupati je "umirovljen" već dvije godine, a i Tipsarević ne igra skoro jednako dugo. Ovom meču malo fali da spada u "senior tour", ali LM mislim da još imaju kakve takve natjecateljske ambicije. # Groenefeld je ovdje najbolja parska igračica, i igra sa "napaljenom" Amerikankom u transu, nakon velike pobjede u singlu. Protivnice su ispod prosjeka u paru, a ni u singlu nisu baš "zablistale", naročito Brengle koja je popila bicikl u prvom kolu. Koeficijent, ponovo, obzirom na okolnosti neodoljiv. # Muller igra parove manje, no ispao je iz singla, pa će si dati truda. Qureshi je specijalist, i čine solidan par, možda ne za najveće domete, ali neugodan svakako. Kod protivnika, Maytin je specijalist, no na zemlji, i na challenger razini, dok je Becker vrlo loš, i u singlu, i parski.

rizik

Seppi - Čorić  1  1.22
Murray/Peers - Bambridge/Broady  1  1.22
Hlavackova/Hradecka - Cornet/Krunić  1  1.25

Ulog 1/10  Koeficijent: 1.86 Bwin
Rez: 1.86

Uz dužno štovanje i divljenje "malome" prošli je meč završio "ležečki", i nije mogao stajati na nogama. Seppi nije Stakhovsky, koji krati poene, već će se ovdje raditi za svaki poen, a mislim da Borna nema goriva za dobiti ovakav meč. # Murray i Peers su gornji dom, i iako nemaju neke velike naslove, pobjeđivali su sve vodeće parove, i tu su negdje, malo da se stvari poklope i napraviti će veliki rezultat. Domaći dečki imaju sa futuresa, i na kojem challengeru i solidnih ostvarenja, no na ovom nivou nisu igrali. Razlika u klasi. # Inače ne vjerujem pretjerano HH, no solidne su, i rijetko kiksaju, dok sa druge strane imaju par koji prvi puta igra zajedno, a obje su na negativnim omjerima, i na travi imaju malo mečeva, i još manje pobjeda.