16. 06. 2015.

rizik

Cetkovska - Eraković  2  1.28
Čilić - Mannarino  1  1.30
Kyrgisztan - Australia 2,5 Over  1.40

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.33 Bwin
Rez:2.33

Cetkovska je bila i 25-ta igračica, no nakon pauze nije ni blizu tih ostvarenja. Eraković je odlična na travi, i u karijeri ima 70 pobjeda. # Čilić je kvalitetniji, protiv ljevaka u karijeri 45:16, a u zadnjih 25 mečeva 23:2, dok Mannarino protiv top igrača ima 1:12. # Domaćini su amateri, i uz povremene remije protiv ekipa tipa Myanmar ili Afganistan, i pobjede protiv Bangladeša, no pravu sliku daju porazi od Tađikistana 4:1, Kazahstana 7:1, Palestine, Kine (dva puta 4:0 i 2:0), Indonezije 4:0. Australci su ovdje sa najjačim mogućim snagama, sa dosta igrača iz Europe koji su za protivnika venzemaljci. Ovaj over bi morali Australci sami odraditi.

rizik

Kokkinakis - Chardy Tie break u meču  1.72

Ulog 1/10 Bwin
Rez: 1.72

Kokkinakis u kompletu sa Kyrgiosom daje naznake solidne karijere. Dobar servis, veliki udarci, sve tipično za mlade igrače. Chardy je u prošle tri godine na travi odigrao 25 produženih setova u 18 mečeva. Čvrst servis, veliki forehand, i klimavi return, na kojem forsira za ove uvjete pretjerano. Prvi su dani, trava još nije načeta, i oduzeti servis protiv kvalitetnih servera je iznimno teško.

rizik

Kyrgios - Wawrinka H+2,5  1  1.75

Ulog 1/10 Bwin
Rez:

Kyrgios je na ovoj podlozi prošle godine od challenger igrača koji obećava, postao "mlada zvijezda" od koje se očekuju velike stvari. Nakon što je pobijedio na challengeru u Nottinghamu, u Wimbledonu je došao do četvrtfinala pobjedama, među ostalim, nad Gasquetom i Nadalom. Wawrinki ovo baš i nije omiljena podloga, no daleko od toga da ne može. No poslije Pariza, tjedan dana mu je ispunjen sponzorskim obavezama, i opsadom medija, pa čisto sumnjam da je mentalno, a i fizički u top izdanju. Hendikep u slučaju da se Stan na iskustvo provuče u dva tie breaka.

niz

Sousa - Lopez F.  2  1.28
Azarenka - Lepchenko  1  1.14

Ulog 1/12 Koeficijent: 1.46 888sport
Rez:1.46

Sousa je prvenstveno zemljaš, no nabode tu i tamo koji solidni rezultat na bržim podlogama. Na travi u plusu, no namuči Fedexa, pa izgubi od Beckera (Benjamina, ne Borisa). Ove godine dva meča na travi i pobjeda protiv Istomina koja ne govori baš ništa, no poraz od Marchenka nije podvig. Sa druge strane netipični Španjolac koji je isčekivao ovaj dio sezone. Ima 60 pobjeda na travi, i u zadnje dvije godine na ovoj podlozi dobijali su ga samo najbolji, a Sousa to nije. # Lepchenko je solidna, no nakon ozljede leđa u Charlstonu nešto ne štima sa servisom, a to joj je forte. Azarenka se vratila nakon ozljede, i gubi samo od najboljih. Ovdje je za probati i hendikep gemova.