06. 08. 2016.

rizik

Cibalia - Dinamo  2  1.50
Rosol/Stepanek - Bautista/Ferrer  1  1.44

Ulog 6€ Koeficijent: 2.16 bet365
Rez: 6€

Dinamo je između Europskih utakmica kiksao protiv Slavena, pa bi novi kiks na startu značio bitan zaostatak koji bi mogao postati problem zbog osigurane jeseni u Europi. Sa Salzburgom igraju tek idući tjedan, ali u tjednu ih čeka odgođena utakmica sa Hajdukom, pa bi moralo biti nekih promjena u početnoj postavi, ali tko god igrao u odnosu na Cibaliu je klasa više. Cibalia će vjerojatno igrati zatvorenije nego u prijašnjim utkamicama, ali kiksevi u prvim utakmicama trebali bi značiti da će teško zaustaviti Dinamo. # Bautista i Ferrer su koncentrirani na single karijere, a u paru igraju malo, i naročito na betonu slabo. Rosol i Stepanek su ovdje zbog otkaza Berdycha, ali obojica su vrlo solidni parski igrači, koji ovdje mogu očekivati solidan rezultat.

niz

Steaua - Concordia  1  1.29
Delbonis/Duran - Mergea/Tecau  2  1.137

Ulog 15€ Koeficijent: 1.467 pinnacle
Rez: 22.01 €

Steaua je u velikom stilu prošla protiv Sparte, pa su favoriti za vraćanje titule prvaka, a i u ovoj utakmici. Concordia je krenula sa dva poraza, 6 primljenih  bez postignutog gola, a koeficijent je veći jer su nedavno igrali u kupu, a Steaua je prošla nakon produžetaka. Ipak, rezultat je splet okolnosti jer se igralo prije prve utakmice protiv Sparte, pa je Steaua igrala sa dosta promjena, a Concordia je zabila u zadnjim minutama iz jedinog udarca u okvir gola, nakon hrpe propuštenih prilika Steaue. # Delbonis i Duran su jedva prosjek u parskoj konkurenciji, a i te rezultate ostvaruju mahom na zemljanoj podlozi. Na betonu zajedno u karijerama imaju 12 pobjeda. Mergea i Tecau spadaju u sam vrh, a prije igara su odigrali nekoliko turnira za uigravanje, pa dolaze sa jasnim motivom ostvariti veliki rezultat, a sa skorom 11:3 svakako imaju podlogu.

singlovi

Hrvatska - SAD 17,5 under  1.813  6€ pinnacle
Young Boys - Thun ODG  1.66  6€ bet365
Kubot/Matkowki - Bopanna/Paes  1  1.662 pinnacle

Rez: 12.81€

Vaterpolska natjecanja startaju, a obje ekipe imaju velika očekivanja. U prijašnjim su susretima uglavnom igrali tvrde utakmice daleko ispod ove margine, a Pavić i Moses na golovima, uz naglasak na obrani o kojem obje ekipe govore kao preduvjetu za veliki rezultat, ali i prvo kolo u kojem je nervoza najveća, moralo bi utakmicu ostaviti na malom broju golova. # Young Boysi su napravili jedno od velikih iznenađenja u kvalifikacijama za Ligu prvaka izbacivši Shakhtar nakon penala. Sa jedne strane raspoloženje je zasigurno odlično, ali naporni ritam utakmica, produžeci i penali morali bi ostaviti traga kako fizički, ali možda važnije i mentalno. Thun ne spada u sam vrh, ali radi se o ekipi iz gornjeg doma Švicarskog nogometa, a na početku sezone evidentno je da su ofaznivno vrlo dobri, ali u obrani ostavljaju previše prostora. Stoga mi opcija da će obje ekipe zabiti izgleda kao value uz ovaj koeficijent: # Priča o netrpeljivosti Bopanne i Paesa nije novost, ali su ju ovdje dignuli na još veću razinu. Bopanna je za partnera želio Mynenia, ali je Indijska federacija u zadnji čas odlučila poslati Paesa. Rezime je da je Paes doputovao u zadnji čas, a kako su u Olimpijskom selu apartmani za 6 osoba, trebali su biti u zajedničkom apartmanu, što je Paes odbio, i ne spava u selu, pa ni ne treniraju zajedno, već love koga stignu za treninge. Kubot i Matkowski su iskusni, ali ni kvalitetom ne zaostaju toliko da u ovakvoj atmosferi ne bi mogli iskoristiti (ras)parene protivnike.