14. 06. 2016.

parovi

Klaasen/Ram - Knowle/Mayer  1  1.40
King/Kudryavtseva - Krunić/Rosolska  1  1.36

Ulog 7,5 € Koficijent: 1.91 bwin
Rez: 6.83 €

Klaasen i Ram spadaju u vrhunske parove, a trava im je podloga na kojoj imaju najbolji omjer. Prošle su sezone osvojili ovaj turnir, pobjedam protiv Rojera i Tecaua ili Bopanne i Mergee. Knowle je trenutno 68-mi, a u karijeri je bio i u prvih 10, ali u 42-goj godini nije više na svom vrhuncu, a osim toga na travi ni u najboljim danima nije imao rezultate u rangu rezultata na zemlji. Za Mayera je single konkurencija prioritet, a u paru u zadnje 4 godine ima 9 pobjeda i 23 poraza, pa je u ovakvoj konkurenciji usprkos individualnoj kvaliteti "slaba karika". Teško ga Knowle može povući na travi. # King i Kudryavtseva su pri vrhu, a imale su i bolje rankinge (King je bila treća, a Kudryavtseva 15-ta), iako ni sadašnji ranking nije loš (38-mo odnosno 28-mo mjesto). Imaju pobjede ove sezone i protiv Hingis i Mirze ili Chan/Chan, a preferiraju brže podloge, iako im je beton najjača strana. Krunić i Knoll su uigrana kombinacija, i vrlo su solidne ove sezone, ali u ovom meču ne bi bile favoritkinje, Rosolska na mjestu Knoll sigurno nije pojačanje, a o tome govori negativan skor zadnjih godina, a ovogodišnji je 3 pobjede i 17 poraza. Kako im je ovo prvi zajednički meč, vjerojatnost da iznenade danas mi se čini vrlo mala.

sistem

Zverev - Troicki tie break u meču  1.87
Kyrgios - Raonić I set 10,5 over  1.53
Isner - Del Potro I set 10,5 over  1.57

Ulog 6€ sistem 2/3 bwin
Rez: 1.19 €

Malo čudan koeficijent na tie break u meču mlađeg Zvereva i Troickog, koji je prošle sezone na travi u 14 mečeva odigrao 11 tie breakova. Zverev je u 10 mečeva odigrao 5 produženih setova, ali igrači protiv kojih nije igrao tie break su Pavić, Kukushkin, Nieminen, Baghdatis i Djoković. Sa Troickim je meč izjednačeniji nego protiv Pavića ili Kukushkina na travi, ali i Nieminena koji se opraštao. Osim toga, servis Troickog i Zvereva je u rangu boljih na touru, pa na travi je uvijek solidna mogućnost da će biti malo break prilika, i još manje breakova. # Preostala 2 meča su klasici tie breakova u prvom setu, jer radi se o 4 igrača koji su svakako u top 10 servera. Jedina promjena je da nisam igrao na tie break u prvom setu jer je razlika u koeficijentu mala, a ova oklada uključuje i rezultat 7:5.

tenis

Karlović - Kuznetsov  1  1.40
Strycova - Pliskova I set 8,5 over  1.40

Ulog 7,5€ Koeficijent: 1.96 bet365
Rez: 7.2 €

Ivo spada u igrače koji na travi mogu odigrati turnir bez izgubljenog servisa, a tako je bilo i u Den Boschu, ali je Muller odigrao bolje u tie breakovima. Kuznetsov nema igru za travu, a i protiv velikih servera nije imao puno uspjeha, pa iako je napredovao, teško je izdržati meč protiv igrača tipa Karlovića. Čak i Ivin backhand na travi nije toliko loš kao na ostalim podlogama, pa uz pritisak koji radi izlascima na mrežu, i "teškom rukom" na forehandu, za igrače tipa Kuznetsova uglavnom predstavlja veliki problem. # Pliskova servira "muški", i trpa 20 pa i 30-ak aseva. No, koliko je jaka na servisu, toliko je spora na nogama, a usljed toga puno griješi, pa protiv servisa, ako joj protivnica ne servira loptice koje ona može potegnuti iz mjesta, nerijetko izgleda nemoćno. Strycova ima iskustva, ali i kvalitete da zna i može "maknuti" Pliskovu i ne dozvoliti joj da udara bez kretanja, a u tom slučaju 2 breaka u jednom setu nisu izgledna.