17. 11. 2015.

niz

O Hare/Selisbury - Kozlov/Mmoh  1  1.40

Ulog 1/10 bet365
Rez: 1.40

Irac i Englez će sakupiti 30-ak pobjeda u sezoni u parskoj konkurenciji koja im je prioritet, a zajedno imaju 3 osvojena futuresa, i dva polufinala challengera, pa se polako uspinju prema solidnom rankingu. Kozlov i Mmoh su 17 godišnjaci kojima je single prioritet, a u parskoj konkurenciji imaju malo mečeva, i još manje uspjeha. Prije par dana ista kombinacija, samo je Kozlov igrao sa Tiafoeom, i lagana pobjeda u 2 seta za Britance. Obzirom da Mmoh ima 8 mečeva u karijeri, od čega 6 poraza, sve na futures razini, ne vidim da je on pojačanje koje bi okrenulo odnos snaga.

niz

Slovačka - Island  1,5 over  1.36

Ulog 1/10  bet 365
Rez: 1.36

Iako bez nekolicine igrača koji bi našli svoje mjesto u najjačim postavama, obje reprezentacije imaju kvalitetu, a obzirom na kombinirane sastave i najave o otvorenoj igri bez pritiska, ne vjerujem da bi ova utakmica mogla proći bez golova. Island je prije par dana odigrao protiv Poljske utakmicu sa 6 golova, a Slovačka protiv Švicarske sa 5.

niz

Đoković - Federer  1  1.30
Brazil - Peru  1  1.30

Ulog 1,6 Koeficijent: 1.69  bwin
Rez:0

Đoković je nametnuo standarde sa kojima se ova generacija teško nosi. Zadnji meč u dvorani izgubio je 2012, a nakon toga nanizao 30 pobjeda, a u zadnjih 17 mečeva izgubio je svega 2 seta. Federer tradicionalno osvaja Basel, u kojem konkurencija nije top, no Pariz masters, i London nije osvojih od 2011. Osim toga uvjeti su dodatno usporeni za Murraya, pa je to još jedan uteg na stranu Đokovića. Ni u Baselu Federer nije djelovao nedodirljivo, a u Parizu je izgubio od Isnera, koji je imao puno prilika na returnu, a protiv Đokovića teško će nadoknaditi povremene nesigurnosti koje se javljaju u njegovoj igri. # Brazil ne blista, ali Neimar igra, Peru je redovna mušterija i protiv jakih gubi redovno, a takve prilike domaćin ne bi smio propuštati u nastojanju da se plasira na još jedno svjetsko prvenstvo.