28. 10. 2015.

golovi

Frosinone - Carpi  3,5 under  1.25
Sandhausen - Heidenhaim  3,5 under  1.20

Ulog 1/10 Koeficijent: 1.50  bet365
Rez: 1.50

Dvije ekipe koje su novajlije u prvoj ligi, i od početka su u borbi za opstanak. Koeficijent za ovo je "neprirodno" veliki zbog njihovih prosjeka golova, no obzirom da su postigli 6, odnosno 9 golova u 9 kola, taj prosjek se zasniva na učinku protivničkih ekipa. Grčevita borba za opstanak, u ovakvim utakmicama znači rastrganu igru bez rizika, puno borbe i duela, malo kreacije, i golove iz prekida, ili pogrešaka, a ne vidim da će Frosinone krenuti grlom u jagode, a Carpi pogotovo, pa mi se 4 gola čine jako puno. # Slična situacija i u Njemačkom kupu. Dvije tvrde ekipe, o značenju kupa za ovakve ekipe već sam pisao, pa se i ovdje očekuje velika borba, bez srljanja i rizika, a to znači malo golova, u stilu "tko zabije, dobije", a golijada se čini nemogućom.

klop

Liverpool - Bournemouth  1  1.57

Ulog 1/10 bet365
Rez: 1.57

Capital one kup, koji je najmanje cijenjen, no završnica se igra na Wembleyu, pa je to mamac zbog kojih ekipe grizu i u ovom natjecanju. Bournemouth je u velikoj krizi, ima gomilu ozlijeđenih igrača, i zaredao je uvjerljivim porazima, pa im ova utakmica zasigurno nije došla u pravo vrijeme. Sa druge strane, Klop od dolaska zaredao je sa tri remija, i nužna mu je pobjeda kako bi stvorio atmosferu oko ekipe, kao što je to majstorski radio u Dortmundu. U oba sastava se očekuju "kombinirani" sastavi, no ono čime raspolaže Liverpool u odnosu na Bournemouth je klasu više. Uz motiv da se pokrene atmosfera oko ekipe, vjerujem da Liverpool ovu priliku neće ispustiti.

niz

Viktoria - Bayer  2  1.28
Vardar - Meshkov  1  1.18

Ulog 1/10 Koeficijent: 1.51 bwin
Rez: 0

Kup je natjecanje u kojem su iznenađenja redovna, ali u Njemačkoj ga ekipe shvaćaju ozbiljnije jer je osim za Dortmund i Bayern, financijski vrlo interesantan, a za ekipe poput Bayera vjerojatno jedina nada da se okite nekim trofejem, jer je prvenstvo riješeno i prije početka. Viktoria je četvrtoligaš, i u prošlom su kolu iznenadili Union Berlin, ali Bayer je ipak neka druga priča, a i opekli su se prošle godine, pa ovaj put mislim da će utakmicu shvatiti ozbiljnije. # Vardar je ekipa iz vrha lige prvaka, dok je Meshkov solidna ekipa, iz slabije skupine lige prvaka. Porazi od Porta i La Rioje pokazatelj su ograničene kvalitete, no između henidkepa i čiste pobjede, odabrao sam mali koeficijent jer je pitanje sa koliko će "strasti" Vardar ući u utakmicu, no vjerujem da pobjeda neće doći u pitanje.