12. 10. 2015.

single

Wang - McHale  20,5 over  1.72 void

Ulog 1/10 bwin
Rez: 1

Nevjerojatno zvuči podatak da je McHale u zadnjih 20 mečeva, u 18 otišla preko ove granice, i dobivala, ili gubila, njeni mečevi traju. Iako uglavnom igra protiv kvalitetnije konkurencije nego je to u ovom trenutku Wang, u over je išla i protiv igračica koje su od Wang bolje, ali i barem jednake kvalitete, da ne kažem lošije od Wang (Kudryavtseva, Ozaki, Duan, sve su igračice tu negdje sa Wang na rang listi).
McHale je kvalitetnija, no na strani Wang je motivacija, a uz naviku Amerikanke da ne zna gubiti ni dobivati lagano, uz ovaj koeficijent za nešto što je napravila 18 od 20 puta, čini mi se vrijedno uloga. Kada se tome doda da je Wang u zadnjih 5 mečeva protiv igračica koje nisu iz Azije, u 4 išla preko ove granice, onda mi se ovaj koeficijent čini još privlačnijim.


tenis

Hibino/W.Smith - Wang/Xun  1  1.40
Haas - Anderson  2  1.22
Simon - Basilashvili  1  1.14

Ulog 1/10  Koeficijent: 1.95 bwin
Rez: 1.95

Hibino i Webley Smith igraju zajedno ove godine kada im se putevi sijeku, pa su odigrale 11 mečeva, od kojih su 8 dobile, i pri tome osvojile naslov na solidnom ITF turniru u Lexingtonu. Protivnicama je ovo treći meč zajedno, a obje imaju negativni skor u ovoj konkurenciji, no kada se pogledaju turniri na kojima je ostvaren (vrlo slaba konkurencija na Azijskim ITF turnirima) onda to djeluje i lošije. Obzirom da ne idu po svijetu na turnire, svijet je došao k njima, i Xun je igrala  zadnja dva meča protiv Peterson koja je u jednom meču sa Glushko, a u drugom sa Kuwatom pobijedila vrlo lagano. # Anderson je izgubio u Tokyu vrlo lagano od Mullera, no posljedica je to načina bodovanja za rang listu, i "nezainteresiranosti" Andersona za turnire tog ranga. Masters mu ulazi u bodove, pa je motivacija sasvim drugačija. Haas se "tvrdoglavi" sa beskonačnim povratcima nakon ozljeda, no u 37-oj godini jednostvno, sudeći po rezultatima, ne može više pratiti ritam. Ovdje je sa pozivnicom, jer je na rang listi jedva u top 500. Anderson ne blista na betonu, no bodovi su mu važni, jer ima priliku dokopati se završnog Mastersa, pa ne vjerujem da će propustiti priliku koju mu je ždrijeb donio. # Simon ovdje brani finale od prošle godine, i koliko je to važno za njegov ranking govori činjenica da je ovdje osvojio četvrtinu svih bodova za ovogodišnju rang listu. Basilashvili je iznenadio Lopeza u Wimbledonu, ali nije na toj razini, i "lavira" između ATP i Challenger razine, a Simon osim što je puno kvalitetniji igrač, ovdje imaju "misiju", i neće si dopustiti kiks u prvom kolu.

svega po malo

Zadar - Mega Leks  147,5  under  1.58
Luxembourg - Slovačka  2  1.33
Brengle/Mitu - Goerges/Larsson  2  1.36

Ulog 1/10 koeficijent: 2.88 bet365
Rez: 0

Zadar je Cibonu ograničio na 53, a Zvezdu na 56 koševa. Istovremeno zabija 56 u prosjeku. I Mega je ove godine obrambeno odgovornija, pa su u gostima primili od Zvezde 76, i od Budućnosti 71, no Zadar nije u rangu tih ekipa. Prema do sada viđenom ovo je utakmica koja će prije završiti na 120, nego na 150 koševa. # Slovačka ima još jednu priliku za osiguravanje direktnog plasmana na Euro, i jednostavno ne mogu zamisliti da ju ne iskoriste protiv ekipe kao što je Luxembourg. Ako ovo ne dobiju, onda nisu ni zaslužili. # Brengle i Mitu nisu igračice koje redovno igraju parove, a vidi se to i na skoru. Na bržim podlogama obje su na skoru 0:3. Goerges je na boljem rankingu u paru nego što je u singlu, a ima ove godine sa Groenefeld polufinale u Australiji, sa Hradeckom je osvojila naslov u New Heavenu, i još ponešto polufinala i četvrtfinala. Larsson je sa druge strane sa Bertens osvojila naslov u Hobartu, ima još finale u Seoulu, četvrtfinale Australije, i još polufinala i četvrtfinala na manjim turnirima. Iako nisu do sada igrale zajedno, bitno su kvalitetnije u paru, a zajedno nisu igrale ni protivnice. #