30. 06. 2015.

niz

Mattek-Sands/Safarova - Broady/Webley 1 1.16
Troicki - Nedovyesov  1  1.11
Krajinović - Mahut  2  1.14

Ulog: 1.59 Koeficijent: 1.48 Bwin
Rez:2.35

Pobjednice RG i jedne od glavnih favoritkinja i ovdje, protiv domaćih igračica koje su tu zbog pozivnice, a prošle su godine odigrale par turnira zajedno na ITF razini. # Troicki i Mahut su odličnim rezultatima obilježili uvodne turnire na travi, dok su im protivnici sa challenger razine, i na travi im je povijest nikakva.

još tenisa

Brown - Lu  3,5 Over  1.50
Haase - Falla tie brak u meču  1.50
Gulbis - Rosol 3,5 Over  1.50
Vanni - Ward  3,5 Over  1.50
Janković - Vesnina  1  1.30
Pereira - Giorgi +5,5  2  1.72

Ulog 1/10  Sistem 3/6  Bet365
Rez:0,15

Meč osrednjeg i vrlo stabilnog i konstantnog tenisača, i igrača koji luduje, i varira od genijalnog do početničkog. Sve kaže da bi Brown u trenucima inspiracije trebao dominirati, jer to može i protiv boljih igrača od Lua, dok će Lu imati svoje trenutke, i brljanja protivnika, pa mi se nečija pobjeda u čistim setovima čini malo vjerojatna. # Kod Gulbisa i Rosola, na razini Browna su oba igrača. Tu se može dogoditi bilo što, no vjerujem da jedan u drugome vide dobru priliku za prolaz, i da neće biti tankiranja, a onda bi barem 4 seta morala doći. Jedina konstanta kod ove dvojice je osiliranje od odličnog do početničkog. # Haase i Falla igru na travi baziraju na kvalitetnom servisu kojim se izvlače iz nezgodnih situacija. Izjednačen meč, sa neizvjesnim ishodom, no čini mi se da je TB barem u jednom setu vrlo vjerojatan ishod. # Letargični Ward je na pragu top 100, i ima na travi sve uvjete za solidne rezultate, no ne događaju se. Dio odgovora je u naravi, jer često potone u mečevima, i nestane sa terena gem/dva. Vanni je dvometraš, koji se u kasnoj fazi karijere probio uglavnom mečevima na zemlji, no i u dvorani je imao solidnih rezultata. Trava mu je novost, no pokazao je u kvalifikacijama da može, a ako je uzeo dva seta Savilleu, onda može jedan i Wardu. # Janković igra mlitavu sezonu, no na travi je odigrala korektno. Od jakih ipak gubi, no Vesnina ne spada u tu kategoriju, i iz sezone u sezonu čini se polako tone, i fokus prebacuje na parove. #

tenis

Sugita - Kavčić  1  1.20
Rodina - Robson  1  1.45
Giorgi - Perreira  1  1.15

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.0 Bwin

Sugita je solidan, ništa više od toga, no na travi ima omjer 34:18, iako malo pobjeda na ovoj razini, ali danas igra protiv igrača koji gundra na uvjete u Wimbledonu i tretman "no name" igača, na travi ima 3 pobjede u 13 mečeva, a zadnja je iz 2012 kada je dobio izvjesnog Wardhana, i još je k tome ozlijeđen, a kao pripremu je odigrao jedan meč u Hartogenboschu, pa se vratio challengerima na zemlji. Mislim da je došao po ček, pa žuri na zemlju, ili na rehabilitaciju, obzirom da igra protivno liječničkim preporukama. # Rodina je na pragu prvih 100, i po svemu je limitirana igračica, u gornjem domu ITF razine, i vrlo malo uspjeha na WTA. Zato mislim da će danas biti dodatno motivirana prilikom u prvom kolu, jer joj je protivnica Engleskinja koja ne bi igrala da nije turnir kao što je Wimbledon. U jednom trenutku Robson je dospjela na 27-mo mjesto i pokazala talent koji su Englezi dočekali sa oduševljenjem, no početkom prošle godine je morala na operaciju zbog ozljede zapešća, i od tada je na "bolovanju". Prvi meč je pokušala odigrati no protiv Gavrilove rezultat 0:6 1:6 govori o njenom trenutnom stanju, i koliko je spremna. # Giorgi može napraviti 10-ak duplih, a vjerojatno i hoće, no protiv današnje protivnice to nije bitno, jer ova igra isključivo na zemlji, a ovdje je samo zbog čeka. Nema ju čime ugroziti.