20. 10. 2015.

rizik

Dinamo - Olympiakos 1,5 over  1.33
Flosrisdorfer - A. Salzburg  AH-0,5  2  1.55
Ferrer - Ramos Vinolas  1  1.14

Ulog 1/10 Koeficijent. 2.36 bget365
Rez: 0

Nakon urnebesa protiv Arsenala, ponovo priča o proljeću u Europi, i "povijesna" utakmica. Po najavama ne igra Sigali, i to mi se čini kao veliki hendikep za ono što Dinamo može odigrati protiv ekipe kao što su "Grci". Obje ekipe ne znaju igrati na nulu, pa mi se koeficijent da će pasti 2 gola čini velikim. I Grcima je ovo sjajna prilika da odškrinu vrata drugog kruga, pa ne vjerujem da će se ograničiti na branjenje boda, a i nemaju ekipu za tako nešto. # Florisdorfer je u do sadašnjem tijeku prvenstva osvojio 1 bod. Gosti su na tablici do njih, ali izgledaju ipak puno kvalitetnije, i konkretnije. Koeficijent da neće izgubiti od ekipe koja nikoga nije pobijedila čini mi se šaljiv. # Ferrer u borbi za završni masters, a Ramos više nego zadovoljan rezultatom u Shaghaiu, ali i sa ozljedom butnog mišića. Osim toga Ferrer je za ostatak Španjolskog društva, ono što je Nadal njemu, pa pogotovo na ovoj podlozi ne očekujem neki neizvjesni meč.

rizik

Solovyeva/Zanevska - Dushevina/Rodionova  2  1.33
Dinamo (K) - Chelse  x2  1.45
Porto - Maccabi  1  1.17

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.26 bwin
Rez: 2,26

Solovyeva se vraća nakon ozljede, nema ritma, a obje nemaju nekog iskustva na ovoj razini, jer uglavnom svoje parske (a i single) mečeve igraju na ITF razini. Dushevina i Rodionova imaju kvalitetu, iskustvo, i u ovom su meču jasni favoriti. # Mourinhu je dobro došla reprezentativna pauza jer su igrači očistili glave od metiljavog starta u sezonu, a utakmica protiv A. Ville ukazuje da se vraćaju na standard koji su postavili prošle godine. Porazom u Portu, zakomplicirali su si situaciju i u grupi, pa poraz protiv Dinama, jednostavno ne dolazi u obzir, jer su direktni konkurenti za prolaz grupe. Kvaliteta na strani Engleza, a domaćin je uzdrman porazom od Shaktara, pa mislim da će Mourinho zabetonirati otraga, a naprijed vjeruje da će dočekati prilike i za više od boda. # Porto protiv slabog (za ovu konkurenciju) Maccabia sasvim sigurno ne želi uprskati bodove koje je osvojio protiv Chelsea, pa uz standardno sigurnu igru na svojem terenu, i razliku u klasi, vjerujem da su ova tri boda upisana.

singlovi

Errani - Coin  H-5,5  2  1.95
Vogele - Radwanska U.  1  1.85 dragi moj bwin koji započete a predane mečeve računa winn

Ulog 1/10 bwin
Rez: 3.80

Errani u dvorani nije igrala godinu dana, dok Francuskinja čitavu karijeru igra praktično samo brze podloge. Njoj je ovo 10-ti meč u mjesec dana, pa su uvjeti svakako na njenoj strani. Osim toga ima solidan servis za žensku konkurenciju, dok je servis Errani na ovoj podlozi još "tanji", jer loptica nema taka odskok kao na drugim podlogama (ako se ono može nazvati kick servisom), pa mi se hendikep čini pretjeranim, iako je kvaliteta debelo na strani Talijanke. # Vogele igra na "domaćem" turniru, gdje je prije dvije godine igrala i polufinale, dok Radwanska u dvorani ima pozitivan omjer, no pobjede dolaze isključivo sa ITF razine, odnosno iz kvalifikacija. Osim toga Vogele je prošli tjedan odigrala solidno (dobila Smitkovu, Vekić, Ostapenko, Paszek), dok Poljakinja u drugom dijelu sezone izgleda bitno lošije nego na početku.