27. 05. 2016.

niz

Vandeweghe/Bryan - Millot/Razzano  1  1.22
Hrvatska - Moldavija  1  1.14

Ulog: 21€ koeficijent: 1.39 bwin
Rez: 29.19 €

Vandeweghe i Bryan su top klase. Sa druge strane Millot u karijeri ima u paru skor 15/52 (na zemlji 4/12), a Razzano je na skoru 31/74 (na zemlji 3/26). Činjenicu da Francuzi igraju pred domaćom publikom koja po meni kod ovakve razlike u klasi i nije pretjerano važna, "izravnati" će tradicionalna "napaljenost" Amerikanaca na najvećim turnirima# "Nogometni Goluža" za kojeg samo Mamić (ako i on) misli da može upakirati brojne zvijezde u Hrvatskoj reprezentaciji u suvislu cjelinu izabrao je Moldaviju i San Marino za pripremne utakmice pred Euro. Očita je namjera da se ne "kvari atmosfera" i želja da se izbjegne neki poraz i polemike koje bi mogle ubiti i ono malo povjerenja koje Čačić ima od navijača, ali i od struke. Osim toga, Moldavci su u prošlim kvalifikacijama izgubili 8 od 10 utakmica, a danas će biti bez 10-ak igrača zbog klupskih obaveza i ozljeda, pa je i gostujući trener zaključio da će biti izuzetno teško jer su bitno oslabljeni, sa novom reprezentacijom koja je neuigrana. Nema Modrića, Rakitića i Mandžukića, ali protiv ovakvog protivnika bi Perišić, Pjaca, Kalinić i Kramarić morali biti dovoljni.

moralo bi

Beziers - Lucon  1  1.35/1.30

Ulog 23.99 bwin/bet at home
Rez: 31.55€

Beziersu treba pozitivan rezultat kako bi potvrdio opstanak, dok su gosti sigurni i nemaju rezultatskog motiva u današnjoj utakmici. Za razliku od brojnih sličnih utakmica u zadnje vrijeme, dodatni motiv za ovakvu okladu je kaotično stanje kod gostiju, jer kako to već biva financijska situacija je vrlo loša, blokiran račun zbog dugovanja od preko 250.000 €, a tu nisu uračunata dugovanja prema igračima. Stoga su najvljeni brojni odlasci igrača nakon završetka prvenstva pa u zadnjim kolima igraju klinci iz njihovog omladinskog pogona jer je 10-ak igrača ozlijeđeno i "ozlijeđeno". Rezultat toga su porazi od Dunkerquea i Orleansa sa identičnih 5:1. Najbolji koeficijent je na bwin-u, ali limit je mali, pa sam "doštukao" na bet at home-u.

sistem

Karlović - Murray tie break u meču  1.50
Vandeweghe/Bryan - Millot/Razzano  2:0  1.44
Hrvatska H-1,5 - Moldavija  1  1.575

Ulog 9€ sistem 2/3 bet365
Rez: 2.52€

Karlović ima dugi niz mečeva u kojima je igran tie break bez obzira na podlogu, a i u međusobnim mečevima su u zadnja 4 igrali tie break. Jasno je da je Murray na returnu odličan, i da će Ivo biti pod pritiskom kroz čitav meč, ali i koeficijent je primjeren. # O ostalim parovima je već rečeno, pa iako nemam običaj, mislim da u ovi hendikepi vrijedni uloga.

rizik

Atawo/Spears - Krunić/Lučić  2  2.84

Ulog 3€ bet at home
Rez. 5.52€

Atawo, poznata još kao Kops Jones, i Spears su u top 10 parova, ali prije svega zbog rezultata na brzim podlogama. Podatak da u Parizu nikada nisu dospjele do trećeg kola, uz skor na zemlji 33/33, očiti je pokazatelj da kao i većina Američkih igrača sa crvenom zemljom nisu na "ti". Ali, ova im sezona nije blistava, i bilježe samo jedno polufinale u Pragu gdje su izgubile od Irigoyen i Kanie, i dva četvrtfinala, dok su u Australiji izgubile u drugom kolu upravo od Lučić, koja je tamo igrala sa Strycovom. Ovdje Mikica igra sa Krunić, koja po meni nije slabija igračica od Strycove, naročito na zemlji, a njen skor ove sezone je 7/1 na zemlji. Amerikanke ne doživljavam kao top klase, iako su visoko na rang listi, ali to bih pripisao jednim dijelom i količini igranja, obzirom da ne igraju u singlu. Radi se o odličnom paru, no pogotovo na ovoj podlozi mislim da su daleko od nepobjedivosti. Ovakav koeficijent mi se čini jednostavno neodoljivim, jer ako već Krunić i Lučić nisu favoritkinje, razlika vjerujem da nije ovakva kakvu sugerira koeficijent.