23. 10. 2015.

nule

Vicenza - Novara  x  3,5 j. u.
Auxerre - Red Star  x  3 j. u.
Valencienes  x  2 j. u.
Paris - Niort  x  2,5 j. u.

single

Skive - Mors  AH+2,5  2  2.05

Ulog 1/10 bwin
Rez: 2.05

Skive je ekipa koja se oslanja na svoju školu rukometa, i lavira između prve i druge lige. U nekim se godinama spase kroz play out, no redovno u prvenstvu imaju 20-ak poraza u 26 kola koliko se igra u Danskoj. Prije 3 godine su ispali, nakon 21 poraza, a prošle su godine bili treći u drugoj ligi, i bilo je nemalo iznenađenje što su izborili promociju kraj Randersa i Lemviga.
Mors je sa druge strane stabilan prvoligaš, koji kraj sezone dočekuje između 7-og i 10-og mjesta, no bodovno ni blizu mjesta koja znače borbu za opstanak. I oni se oslanjaju na domaće igrače, a zanimljivost je da za njih igra i jedan Englez koji je rođen u Danskoj, i izabrao je rukomet. Iako na tablici Mors nije daleko od Skivea, razlika u kvaliteti je puno veća od bodovne. Najbolji pokazatelj je utakmica protiv Ribe-a, koju su dobili 28:19, a Ribe je ekipa koja je ofanzivno puno potentnija od Skive-a. 
Skive je na prosjeku ispod 20 zabijenih golova, a Mors je relativno tvrd, pa ih mogu ograničiti i ispod ove granice, jer im je utakmica bitna, i neće joj pristupiti opušteno. Sa druge strane, prosjek danih golova Morsa je 25, no Skive je i u tom segmentu ispod prosjeka lige, i bez obzira na važnost dvoboja, mislim da ih neće uspjeti svesti ispod prosjeka. Stoga mi se ovaj hendi čini kao minimum kojim bi ova utakmica morala završiti.