27. 02. 2016.

niz

PSV - Den Haag  1  1.28
La Rioja - Motor  1  1.28

Ulog: 26.5€ Koeficijent: 1.65
Rez: 0

PSV je protiv Atletica odigrao odličnu utakmicu, i pokazao da se radi o ekipi iz gornjeg Europskog razreda. Imaju šanse za prolaz, ali to je bonus, dok je prioritet prvenstvo, u kojem su dostigli, i prestigli Ajax, pa mislim da će protiv Den Haaga ući koncentrirano. U tom su slučaju za goste klasa. # La Rioja je u sjeni Barcelone, ali iako nemaju "svjetskih klasa" ekipa sa Malmagrom, Rocasom, Garabayom, Stenmalmom ima dovoljno iskustva, ali i kvalitete da igra čvrste utakmice i protiv jačih ekipa od Motora. Gosti žive od vanjske linije (Burka, Parkhouski, Shelmenko, Malašinskas), i nisu loši, ali na ovakvom gostovanju ne vjerujem da mogu više od podnošljivog poraza, kojim bi si ostavili mogućnost prolaza do uzvrata na svom terenu.

singlovi

HSV - Ingolstadt  ODG Ne  1.70  10€
Athletic (B) II - Ponferadina  ODG Ne 1.70 10€
Troyes - Lorient  2,5 over  1.70

Rez: 30€

HSV i Ingolstadt igraju utakmicu koja na prvi pogled izgleda kao "redovna", ali Werder na mjestu koje vodi u drugu ligu i nije tako daleko, a domaćina čeka nezgodan raspored u idućim kolima, pa je ovo svakako utakmica u kojoj bi tri boda sjajno sjela. Ingolstadt je pod pritiskom od početka prvenstva, i za opstanak se bore u svakoj utakmici. Stil gostiju je bunkeriška, a naprijed što bude, no u gostima ne zabijaju često. Domaćin diktira jaki tempo na svom stadionu, ali i jače ekipe od njih imaju problema sa destrukcijom gostiju. Stoga je još važnije ne primiti gol, jer teško da će se nazabijati. # Athletic na svom terenu u 12 utakmica ima gol razliku 7:7, što dovoljno govori. Gosti se grčevito bore za opstanak, i za sada su iznad crte, ali 6 postignutih golova u 13 utakmica jasno detektira problem na gostovanjima. Domaćin u 10 od 12 odigrao da obje ekipe ne zabijaju, dok su gosti to odigrali 9 od 13 puta, pa ovaj koeficijent izgleda kao jasni value. # Troyes se pomirio sa ispadanjem, i od tog trenutka su počeli igrati nogomet. Počeli su zabijati, ali i primati više (ili jednako), a dolazi im Lorient, koji se pobjedom protiv Guingampa odvojio od "zone sumraka" na 6 bodova, a i ovdje danas vide priliku za pozitivan rezultat. No, oni se za opstanak ne bore bunkerom, već se radi o ekipi koja igra, i pokušava zabiti gol više. Očekivao sam koeficijent oko 1.50, pa se ovo čini kao jasni value.

sistem

Empoli - Roma  2  1.85
Stoke - Aston Villa 1  1.85
Montpellier - Lille  x  3.0
Stuttgart - Hannover  AH-1  1.85
Mersin - Konyaspor  1  3.25

Ulog 10€  Sistem 2/5
Rez: 6,58€

Ovo više shvatiti kao neke utakmice koje po meni završavaju ovako iz prve, bez nekih velikih analiza, već više na osjećaj.

nule

Bari  x  20€
Como x  10€
Piacenza  x  10€
Arezzo  x  10€
Orleans  x  15€

Rez: 65€