14. 08. 2015.

visoki koeficijent

Wacker Insbruck - Liefering  AH-1 1 3.75

Ulog 1/10  bwin
Raz: 3.75

Kod ovog para nešto ne znam što bookmakeri znaju, ili su išli čisto statistički, i pošteno promašili koeficijente. Prošle je godine Liefering bio znatno bolji, no da ne "otkrivam toplu vodu", velike promjene u RB Salzburgu su lančano značile i promjene u Lieferingu koji je njihova druga ekipa, pa u ovo prvenstvo ulaze jako pomlađeni. Kao što obično biva jako mlade ekipe igraju solidno doma, dok na gostovanjima to ide malo teže. Sukladno tome Liefering ima doma pobjede protiv treće ekipe iz Salzburga koja je ušla iz treće lige, i protiv St. Poltena. No na gostovanjima su popili 0:4 protiv A. Lustenau, koja i nije neka sila, i protiv KSV-a 2:5 koji je jedan od kandidata za vrh. Wacker sa druge strane ima doma remi i poraz, no protiv KSV-a i LASK-a koji su na prva dva mjesta na tablici, dok su u gostima dobili St.Polten 3:0, i loši Florisdorfer 5:1. Meni to liči na solidnu ekipu koja nije za sami vrh, ali neće imati problema, protiv talentiranih mladaca kojima rezultat nije u prvom planu, već se nadigravaju, ili pokušavaju nadigravati, i "kupiti" mjesto u "prvoj ekipi". Primiti 13 golova u 4 utakmice nije neki pothvat, dok su domaćini u 4 utakmice primili samo 3 gola, a igrali su protiv dva lidera. Za ovaj koeficijent mislim da je value probati, pa makar bookies znaju bolje.

rizik

Dinamo 2 - Hr. Dragovoljac  AH-0,5/-1  1  1.825 keširano

Ulog 1/10  bet365
Rez: 1.80

Ovo jednostavno nemrem preskočiti. Dinamo 2 je ekipa koja je došla iz treće lige, novooformljeni klub koji se ekspresno probio u drugu ligu. Nije ni čudo, obzirom na igrače. Valjda je Mamićima dosta gungule oko Lokomotive, i ishod koji postaje neizvjesniji nego bi željeli, pa su osmislili i treću ekipu, koja bi, po skromnom mišljenju, bila za čvrstu sredinu i HNL-a. Mamić, kojem na lijevoj deficitarnoj strani predviđaju brzi proboj u starijeg brata, Lima (bivši Hajdukovac), Boras (Rijeka, Lokomotiva), Rukavina (gdje taj nije bio), Cekici (kažu vrhunski talent), Olmo (mozgalica kako je iz Barcelone i Španjolske mlade repke izabrao Dinamo), Morris, Badji....Dragovoljac sa druge strane čupa se u drugoj ligi, i od kada nema Rođe, graha i kulena, teško prosperiraju, rekao bi Balašević. Ako nema "kuhinje", a prvo je kolo pa mi se čini rano, u odnosu na goste, treća ekipa Dinama mi se čini kao grupa koja bi sa lakoćom bila na vrhu druge lige, ali kasnije će biti svačega, jer u prvu ligu ne mogu. AH -0,5/-1 znači da ako je neriješeno "pušing" rekao bi rođo, a ako bude 1 razlike, pola je dobitno,  a pola je void. 2 razlike je dobitno.

parovi

Mladenović/Pliskova - Fichman/Zhao  1  1.22
Hingis/Mirza - Chan/Chan  1  1.28

Ulog 1/12  Koeficijent: 1.57  bet365
Rez. 1.57

Mladenović i Pliskova imaju sreće sa ždrijebom jer im donosi nedorasle protivnice, domaće igračice koje ne bi bile ovdje da nije turnir u Kanadi. Fichman i Zhao su već napravile iznenađenje, no protiv para koji nije ni blizu kvaltitete današnjih protivnica. # Chan i Chan mogu biti neugodne, no čini mi se ništa više od toga. Mislim, nedovoljno za meč protiv najboljeg para.

rizik

Tsurenko - Errani  20,5  Over  1.80 more prilika za taj jedan gem.
Bayern - HSV  AH-1,5  1  1.33

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.40  888sport
Rez:0

 Ne mogu se ne diviti stvarima koje Errani radi protivnicama na njihovom servisu. Brengle je na prvom servisu držala na 50%, a drugi servis joj je dozvolila da napravi 17% poena. Ajde, Brengle i nema neki servis, no Azarenku ostaviti na 50% na prvom i 33% na drugom servisu je fenomenalno. Time neutralizira svoj tragikomični servis, i dobija na podlozi koja joj nije jača strana. O Tsurenko sam jučer pisao, pa da se ne ponavljam, ukratko, forehand "sadi", i voli njime diktirati poene. Backhand vrlo solidan, malo griješi, i ne nudi loptice koje je lako napasti. Bitno je popravila servis, i vrlo rijetko "ruski" razbaci 10-ak ili više duplih po meču. Na betonu je na skoru 24:6 ove godine, i pobjede protiv igračica kao što su Cornet, Petković, Bouchard, Gavrilova, Muguruza govore da se jako dobro osjeća na ovoj podlozi, i da je igra bolja od trenutnog plasmana (54-ta). Meč u kojem će biti hrpetina mučno dugih izmjena, breakova, a pobijediti će protivnica koja će imati jaču želju, i koja će bolje izdržati torturu. Onako na prvu, glasao bih za Errani, ali mi se kao vrlo izvjesno čini da ovaj meč jednostavno ne može biti kratak. Izmjenjivati će se periodi dominacije, i vrlo lako 3 seta, ili barem jedan produženi set, obzirom da se niti jedna tenisačica (iz različitih razloga) ne može pouzdati u svoj servis. # Redovna mušterija Bayerna za hendikepe i puno veće, no početak je sezone, nova lica u ekipi, pa bi 2 razlike bilo sasvim dovoljno.