24. 01. 2016.

rizik

Betis - Real  2  1.40
Fenerbahce - Rizespor  1  1.30

Ulog 2/10 Koeficijent: 1.83
Rez: 0

Betis izgleda sve lošije, dok je Real dolaskom Zidanea procvjetao. Ne igra Bale, ali tu su Ronaldo, Benzema, James, Isco, i ostatak ekipe, pa iako je Sevilla vruć stadion, Realu trebaju bodovi u utrci sa Barcom i Atleticom, pa ne vjerujem da će se domaćin uspjeti toliko uzdići da ih ugrozi. # Fener je na vrhu u mrtvoj utrci sa Besiktasom, pa šale nema, a kada je tako onda ekipe kao Rize, iako nisu loši, rijetko odlaze sa ulovom.

niz

PSV - Twente  1  1.25
Azarenka - Strycova HS -1,5 (2:0)  1.22

Ulog 1,5  Koeficijent: 1.52
Rez: 2.28

PSV je prošlo kolo nadigrao, i pobijedio Fayenord u gostima, pa je ostao u utrci sa Ajaxom za naslov. Još uvijek su u zaostatku, ali dosta je još utakmica ostalo, pa imaju realne šanse za dostići ih. Za to ovakve utakmice ne smiju kiksati. A dolazi im Twente koji je zbog financijske gabule rasprodao sve što se dalo, pa ima vrlo mladu ekipu, šarene kvalitete, i u teškoj su borbi za opstanak, koji i ako ostvare, pitanje je da li će dobiti licencu za iduću godinu. U prvom kolu su dobili Heracles, ali protiv ekipe ranga PSV-a ne vjerujem da mogu puno. # Azarenka izgleda monstruozno. Razbija protivnicu za protivnicom, i ne ostavlja nikakve šanse ni za set. Strycovu je dobila sva 4 puta koja su igrale sa ovim rezultatom, a ovdje izgleda bolje nego je to izgledala ni kada je bila broj 1. Strycova je iznenadila Garciu, pa i Muguruzu, ali Azarenka nije taj tip igračice. Kada ih se pomakne i natjera na kretanje, onda će ponuditi puno besplatnih poena, što kod Azarenke nije slučaj. Ovdje će Strycova biti u njihovoj ulozi, i ne vjerujem da može do seta.

singlovi

Fiorentina -  Torino 1  1.75
Sampdoria - Napoli ODG  1.80
Beveren - Brugge  ODG  1.70

Ulog 0,5 po paru
Rez: +1.15

Fiorentina je u malom padu, ali na domaćem terenu su goropadni, i rijetko griješe. Torino je solidan u zadnje vrijeme, i u zlatnoj su sredini. Znaju biti čvrsti, ali Fiorentini trebaju bodovi za povratak u borbu za vrh. # Sampdoria igra toplo/hladno, ali konstanta je da zabijaju, ali i primaju. Napoli u euforiji jer su nakon dugo vremena u realnoj šansi osvojiti naslov, i zabijaju lakoćom, a 16 primljenih golova u 20 utakmica nije loše. Na gostovanjima su primili 9 u 10 utakmica. Napoli je favorit, i zabiti će vjerojatno, a vjerujem da će i domaćin nastaviti seriju utakmica u kojima daju gol, a na svom su terenu samo na jednoj utakmici ostali bez gola, dok su ovu okladu pokrili 7 od 10 puta. # Beveren ne stoji dobro, i 3 su boda iznad zone sumraka, a prije svega to mogu zahvaliti obrani koja je kapitulirala 42 puta u 22 kola. Brugge pak u borbi za naslov, i sa 45 golova najefikasnija su ekipa, ali 25 primljenih govore da znaju i primiti. Beveren na svom terenu ovu je okladu pokrio 8 puta u 11 utakmica, dok su gosti to učinili 6 puta.