03. 08. 2016.

niz

Koolhof/Middelkoop - Jarry/Lama 1 na kraju nisu postavili koeficijente, srećom :-)
Babos/Jani - Gonzales/Sanchez  1  1.28

Ulog 15€ Koeficijent: 1.28  bet365
Rez: 19.2€

Nizozemci su ove sezone osvojili 2 turnira na ATP razini,i 3 challengera, a u Italiju su došli sa nizom od 13 pobjeda iz 14 mečeva. Jarry 328-mi, a Lama 532-gi na rang listi, pa iako se radi o mladim igračima koji su fokusirani na single karijeru, i u paru su relativna nepoznanica, danas im šanse nisu velike. # Babos i Jani u ovakvoj konkurenciji djeluju kao prve favoritkinje za naslov, dok Gonzales nema ranking, jer je ovdje odigrala prva dva parska meča u profesionalnoj karijeri, dok je Sanchez prosjek na slabim ITF turnirima.

single

Anderson - Opelka  21,5 over  1.757 6€ pinnacle

Rez: 4.55 €

Anderson je u nekim trenucima prošle sezone djelovao kao siguran top 10, ali nakon ozljede i operacije nije na tom nivou. Još uvijek veliki servis, ali sa osnovne linije ne djeluje sigurno, i fali mu mečeva, samopouzdanja, ali i karakteristike igrača u formi, a to je donošenje pravih odluka u poenima. Opelka je novi Isner, klinac koji je osvojio juniorski Wimbledon prošle godine, a osnovno oružje mu je zbog visine naravno servis. Anderson je kvalitetniji, i veliki favorit, ali ova mi se granica čini niskom zbog servisa kojima ova dvojica raspolažu, i brzine podloge u Atlanti koja favorizira takav stil tenisa.


rizik

Lertpitaksinchai - Ozaki  0:2  1.421
Isner - Mannarino  1  1.259

Ulog 6€ Koeficijent: 1.79 pinnacle
Rez: 4.74 €

Tajlanđanka nemogućeg prezimena u karijeri nije ulazila u top 300, a trenutno je van top 400 igračica, što znači da sa 25 godina ne može očekivati neka velika ostvarenja. Ovdje je ostvarila, mislim drugu pobjedu na WTA razini, protiv svoje suigračice u paru, ali u drugom kolu ide na igračicu koja je daleko kvalitetnija od konkurencije u kojoj igra. Ozaki je u 22-goj godini na pragu top 100, i ove sezone je dobijala igračice iz top 100 (Stephens, Flipkens, Broady), a uzimala set Svitolinoj, ili Bouchard, pa vjerujem da je proboj u 100 najboljih pitanje trenutka. Izgleda kao velika razlika u kvaliteti, i pobjeda Japanke bez "dramaturgije". # Isnerovo "dvorište", odnosno turnir koji je osvajao zadnje 3 godine, a igrao je još dva finala i nije ispao prije polufinala. Uvjeti su za betonsku podlogu vrlo brzi, pa protiv njegovog servisa malo je prilika. Mannarina je dobio 5 puta u 6 mečeva, a nije iznenađenje poznavajući "živac" Mannarina. Izgleda lako držati svoj servis i čekati priliku na Isnerov, ili u tie breaku, ali kod Mannarina to ne ide lako.