01. 04. 2015.

svega po malo

Carpi - Bologna PiliK  x  1.50
Skelleftea - Linkoping  1  1.53
Fuchse - HSV  52,5  Over  1.48
Universitatea - Cluj 2,5 Under  1.55
Stuttgart - Schwerin  1  1.62

Ulog 3/10  Sistem 3/5  Bwin
Rez: 1.12

Carpi bi neriješenim sačuvao veliku prednost u odnosu na danađnjeg gosta, dok bi njima uz činjenicu da gostuju kod prvoplasirane ekipe u ovom trenutku, bod bio dovoljan da ostanu drugi, mjesto koje vodi u viši rang. Dvije daleko najbolje obrane, primaju manje od gola po utakmici. # U prve dvije utakmice Skelleftea nastavila dominaciju u Švedskom hokeju. 5:2 i 7:2 govore o nadmoći. Pobijedili su u 30 od 33 zadnje odigrane utakmice u play offu. # HSV u ovom trenutku jedna od "najbržih" ekipa, Fuchse ne zaostaje puno. Nema nekog posebnog naboja, zato mislim da bi ovo trebalo ići blizu 60. # Gradski rivali igraju polufinale kupa, a u prvenstvu Cluj je već praktično ispao, a Universitatea još ima neke šanse. U zadnjih 5 utakmica Universitatee palo 3 gola, Cluja 5. Prva utakmica završila 0:0. Velika važnost, manjak kvalitete, rivali se dobro poznaju, ne bi trebala biti golijada. # Play off Njemačke odbojkaške lige. Schwerin izgubio u Turskoj za vikend, i propustio plasman u finale nakon pobjede kod kuće. Veliko razočaranje, potrošile su se, a čeka ih napaljeni domaćin, i puna dvorana gdje su već izgubile ove godine.

niz

Helios - Šenčur  1  1.28
Pays Aix - Paris  2  1.16
Carpi - Bologna  3,5 Under  1.16

Ulog 1/12  Koeficijent: 1.70  Bet365
Rez:

Helios je u grupi za opstanak zbog lošeg početka. U drugom dijelu sezone doveli su dva Amerikanca i dva domaća igrača, i sada je to ekipa koja uvjerljivo pobjeđuje i favorit je za prva dva mjesta koja vode u play off. Paris se ne smije šaliti jer im Montpellier bježi 3 boda, i mogla bi "mega ekipa" igrati iduće godine Cup EHF-a što bi projekt i velika ulaganja dovelo u pitanje. Pays Aix u donjem dijelu tabele, i nije ugrožen, stoga nemaju pritisak. Carpi i Bologna na mjestima koja vode u SerieA, i danas mislim da nikome x ne bi bio mrzak. Dvije najbolje obrane Serie B, stoga ne mogu zamisliti golijadu.

niz

Corinthias - Danubio  1  1.25
P. Ebdon - Judd Trump  2  1.22

Ulog: 1/12  Koeficijent: 1.53  888sport
Rez: 1.53

Brazilski predstavnik prvi u skupini sa sve tri pobjede, Urugvajci posljednji sa 3 poraza. U Urugvaju Corinthias dobio 2:1, a Danubio na jedinom gostovanju do sada izgubio 4:0 od drugog predstavnika Brazila Sao Paola. Ovom pobjedom Corinthias bi došao na prag prolaska grupe. Judd Trump je pobjednik Grand Prixa, i Ebdon mu je neugodan suparnik jer protiv njega "dosađuje" stalnim "safety play" udarcima, no Judd je predobar da ne bi naučio lekciju.