02. 05. 2016.

sistem

Medina/Parra - Badosa/Martinez  1  1.40
Norkoping - Helsingborg  2,5 over  1.50
Vesnina - Kvitova  2  1.50

Ulog 9€ sistem 2/3  bet 365
Rez: 10,52 €

Medina i Parra i na betonu imaju ove sezone jako dobrih 15:5, i spustile su se oko 30-tog mjesta, što im je važno zbog kvalificiranja na OI. Martinez je u prvih 100, i radi se o vrlo dobroj igračici, iako je karijeru u stvari završila prije 3 godine, ali još odigra par turnira u parovima, i to solidno što ne čudi jer je u karijeri bila i 4-ta igračica svijeta, doduše davnih dana. Badosa nema ranking u paru, jer je odigrala svega 5 mečeva u karijeri (radi se o 19-godišnjakinji), i to 2014. Iako bi mogle biti nezgodne, vjerujem da neće zemljakinjama raditi probleme oko prolaza, i sakupljanja bodova za nastup na OI, naročito jer je Badosa predala meč u single konkurenciji, pa je pitanje da li je spremna. # Što reći o ekipama koje su na prosjeku od 4 gola po utakmici, i u zadnjih 5 utakmica obje ekipe svi su zabijali barem gol. Igra se kod Norkopinga, koji igra na umjetnoj podlozi, koju odlično koriste, pa sam se odlučio za over umjesto ODG, jer domaćin je favorit, pa osim rezultata 1:1, prolaze sve ostale opcije. # Vesnina je ovu sezonu odigrala na nivou na kojem je igrala kada je bila oko 20-tog mjesta, i već je sakupila 23 pobjede, i 7 poraza. Dobila je i neke top igračice, ali kada se pogleda pažljivije, radi se o Halep, Wozniacki, Venus, Errani, sve igračice koje ove sezone ne opravdavaju svoje visoke rankinge, i imaju podosta problema sa svojom igrom. Daleko od toga da podcjenjujem pobjede, jer treba ih dobiti i kada ne igraju svoj najbolji tenis, ali u toj rečenici se krije i razlog za ovu okladu. U Madridu Kvitova vrlo često igra svoj najbolji tenis. Uvjeti su relativno brzi (zbog nadmorske visine) što odgovara njenjom tenisu, a ovdje je osvojila naslove, a zadnje 2 godine igrala je polufinale i osvojila naslov razbivši doslovce pri tome Serenu i Kuznetsovu u finalu. Mučila se prošle sezone zbog mononukleoze, a ni ovu sezonu nije počela najbolje, ali u Stuttgartu se vido napredak, pa bi joj ovo mogla biti prekretnica. Vesnina ni u kom slučaju nije bezazlena protivnica, ali protiv snage Kvitove kada je u formi, ni bolje igračice ovdje nisu mogle, pa mi se čini da je meč u rukama Čehinje.

singlovi

L. Mayer - Lopez  tie break u meču  2.20/2.0 7€ bwin/bet 365
Svitolina - Gavrilova 20,5 over  7€ 1.85 bwin/bet365

Rez: 13,55€

Bwin je ograničio dobitak na ovim parovima na smiješne cifre, pa sam ostatak uplatio na bet 365. Mayer i Lopez su igrali 2 puta, ukupno 5 setova, od čega su 4 završila u tie breaku. Iako se igra na zemlji, oba igrača imaju servise, ali i igru iza servisa kojom čvrsto drže svoje gemove, a na returnu ne spadaju u top klase, pa ishod njihovih mečeva i ne čudi. Uvjeti su relativno brzi, igrači skloni igranju tie breakova, a koeficijent u takvim okvirima izgleda odlično. # Dvije mlade igračice koje su se profilirale na WTA razini, i od njih se očekuju i u budućnosti velike stvari. Ne spadaju u tip igračica koje dominiraju snagom, ali vrlo su uporne, i borbene, pa nerijetko igraju overe protiv konkurencije u svojem rangu. Nisu im strani ni tie breakovi, pa bi ovu granicu mogle prijeći i u dva seta, ali u svakom slučaju, očekujem veliku borbu, i neizvjestan meč, kao što su bila i njihova prva dva, od kojih je svakoj pripao jedan.

niz

Ramialison/Sibille - Jens/Voracova  2  1.30
Knoll/Krunić - Cavall/Saez  1  1.20 void

Ulog 15€ Koeficijent: 1.56 bet 365
Rez: 19,5 €

ITF najviše razine u Cagnes Sur Meru, i dvije vrlo iskusne igračice koje su u top 100 (Jens), ili na rubu zbog pauze radi ozljede (Voracova), i dvije igračice koje se ne miču sa ITF razine, ali još uvijek prioritet stavljaju na igranje u single konkurenciji. Njih dvije zajedno imaju manje mečeva odigranih nego Jens, ili Voracova pobjeda u karijeri, a dosta govori i podatak da je Sibille ovo prvi meč u paru ove sezone, dok je Ramialison odigrala 4 meča. # Knoll i Krunić dolaze na isti ITF sa titulom iz Rabata, na WTA razini, iako ne onoj najjačoj, dok su protivnice na rang listi oko 500-tog mjesta.