15. 02. 2016.

rizik

Kudla/Young - Klaasen/Ram  2  1.36
Fognini - Bedene  1  1.30

Ulog 10€ Koeficijent: 1.77
Rez:

Baš ne mogu bez "udruge ludih i slaboumnih tenisača" a danas je red na predsjedavajućeg. Kladiti se na Fogninia je neki vid mazohizma, ali čovjek na zemlji redovno, svake godine u najjačoj konkurenciji ima više od 20 pobjeda. Bedene je sušta suprotnost, štreberski tenis, bez iskakanja, pa i danas sve ovisi o tome kakav će dan imati Talijan. Turnir serije 500, i Fognini brani 300 bodova za prošlogodišnje finale, igra na svojoj podlozi, a protiv Bedenea je igrao 7 puta, i svih 7 mečeva dobio. Nije garanija, ali u današnjoj šturoj ponudi, i ovo izgleda kao meč za klađenje. # Young nije ništa posebno u paru, a Kudla igra manje, i lošije od njega. Ram još pokušava u single konkurenciji, dok je Klaasen isključivo parski igrač. 20-ti i 34-ti igrač na svijetu protiv 125-og  i 922-og. Opet, nije garancija, ali ipak postoji razlika u kvaliteti, ali i motivaciji za ovu konkurenciju.

single

Trabzonspor - Kayserispor  ODG Ne  1.91 10€

Rez: 10€

Ponovo provjeriti da li su u pravu bookmakeri ili statistika.
Trabzonspor je ove godine razočarao, i na 13-tom su mjestu sa 24 boda, 7 bodova izna zone sumraka. Prosječno efikasni, a i defanzivno, a na domaćem terenu u 8 utakmica gol razlika 13:8, i obje su ekipe zabile u 4 utakmice. Od njih je manje golova na domaćem terenu primio samo Akhisar.
Kayserispor je 2 boda iza Trabzona, i sa 16 postignutih golova su daleko najneefikasnija ekipa, no sa 19 primljenih su uz Fenerbahce najbolja defanzivna ekipa. U gostima gol razlika 9:9 u 9 utakmica, jedna od najneefikasnijih ekipa, ali je samo Osmanlispor primio gol manje.
 Osim toga za domaćina neće nastupiti strijelci 12 od 13 golova na domaćem terenu (Cardoso i Ekici), a i kod gostiju će nedostajati najbolji strijelac Derley.
 Bodovi važni, ekipe koje se ne mogu pouzdati u napad, već do bodova dolaze prije svega obranom, a fale najbolji strijelci. U tim okvirima sviđa mi se koeficijent, no kladionice misle da je veća vjerojatnost da će obje ekipe zabiti, stoga ulog manji na povjerenje.