13. 12. 2015.

niz

Osijek - Dinamo  2  1.44

Ulog 1
Rez: 1.44

Nije neka tajna da Mamić svake godine pokupi nekog igrača koji mu ne treba iz Osijeka i onda ga šalje po ostalim klubovima, i da Osijek redovno uzme neki bod tu (Dinamo) ili tri boda tamo (Lokomotiva) kako bi se izvadio i ostao u ligi. No ove godine je situacija ležernija jer Zagrebov gazda (Medić) neće smijeniti Zagrebovog trenera (Medić) pa se klub koji direktno ispada nazire. U drugoj ligi puno pretendenata za prvu ligu i nema, jer treba infrastruktura i lova, a ako netko i sakupi potrebno brzo će ga ih HNS-a razuvjeriti ako Osijek bude ugrožen (Šuker). Stoga, danas bodovi trebaju Dinamu, jer Rijeka je tu, a onda mi je teško zamisliti scenario u kojem se to ne događa.

rizik

St. Raphael - Nantes  56 under  1.50
Monaco - St. Ettiene  1,5 over  1.40

Ulog 1/10 Koeficijent: 2.10
Rez. 0

Nantes je zabrljao u startu sezone, i sada su na 9-om mjestu, iako su ih prije sezone vidjeli u borbi sa današnjim domaćinom i Montpellierom za prve pratioce nedodirljivih Parižana. Statistički je granica postavljena ispravno, ali Nantes je promijenio stil, i počeli su igrati obranu, pa su važne utakmice u zadnje vrijeme (NEXE i PSG) odigrali na 41, odnosno 40 golova. Ovoj su se granici približili samo protiv ultrabrzog Nimesa, kojem je utakmica na 55 golova nekoliko golova ispod prosjeka. Domaćin je sa Nimesom i Montpellierom igrao utakmice na 60+ golova, no protiv ekipa koje ne jure igraju na 50-ak, ili manje golova. Važnost utakmice, međusobni susreti, kao i posljednje utakmice govore da bi ovo moralo bliže 50, nego 60 golova. # Ove dvije ekipe su prošle godine bile teški underaši, ali ove se sezone što šta promijenilo. Dijelom uvjetovano stalnim problemima sa ozljedama, ali i drugačijim stilom igre, pada na njihovim utakmicama bitno više golova nego su to navikli. Ni ova se utakmica ne razlikuje od prijašnjih po pitanju igrača koji neće nastupiti, a koeficijent da će pasti barem 2 gola je neodoljiv.

singl

Hertha II - Luckenwalde AH-1,5  1  1.85

Ulog 1/10
Rez 0

Luckenwalde je na putu u niži rang, i kao i prošli tjedan protiv Optika, koji je sa današnjim gostom "al pari", domaćin je veliki favorit. U najavi, dva igrača koji su i prošli tjedan napravili razliku, Ben Hatira i Ronny, jučer su bili na "tribini", i nisu nastupili za prvu ekipu, pa će vjerojatno i danas nastupiti za rezervni sastav. Za ovakve goste dovoljno.

nule

Perugia  x 1,5 j.u.
Mantova x 2 j.u.